Μάθαμε πότε περίπου έρχεται η 2η σεζόν του Witcher – Θα είναι πιο γραμμική

Νέες πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα
09 Ιανουαρίου 2020 12:00
Μάθαμε πότε περίπου έρχεται η 2η σεζόν του Witcher – Θα είναι πιο γραμμική

Το The Witcher (Ο Γητευτής) πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, αφού έσπασε τα κοντέρ στην Αμερική και όχι μόνο. Η δεύτερη σεζόν έχει επιβεβαιωθεί πως θα καταφθάσει στην streaming υπηρεσία και τώρα μάθαμε νέες πληροφορίες για αυτή, όπως παραδείγματος χάρη ότι θα είναι πιο γραμμική από την πρώτη.

Αυτό αποκάλυψε η showrunner, Lauren S. Hissrich, η οποία απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις στους fans μέσα από το Reddit (Ask Me Anything). Μεταξύ άλλων για την ημερομηνία ανέφερε:

Ακόμη δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για τη 2η σεζόν, ξέρουμε μόνο πως θα κυκλοφορήσει το 2021. Δε θέλουμε να βιαστούμε, δε θα ωφελήσει κανέναν.

Άλλη μια ερώτηση που είχε ενδιαφέρον αφορούσε την πρώτη σεζόν και τη μη γραμμική της πορεία.

Η ιστορία στη 2η σεζόν θα είναι πολύ πιο γραμμική, τώρα που οι ιστορίες των τριών χαρακτήρων έχουν αρχίσει να διασταυρώνονται. Η δομή της αφήγησης στην 1η σεζόν εφαρμόστηκε έτσι ώστε να μπορούμε να διηγηθούμε την ιστορία του Geralt (και ολόκληρου του κόσμου), ενώ η Ciri με την Yennefer θα μπορούσαν επίσης να αποτελούν μέρος της δράσης.

Σε μια άλλη ερώτηση, η Hissrich αποκάλυψε πως στα αρχικά σχέδια υπήρχε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα που ακολουθούσε τα γεγονότα της Renfri που ήταν νέα. Αυτό εν τέλη κόπηκε λόγω της υπερβολικής σύγχυσης, καθώς έπρεπε να σκηνοθετηθούν νέες σκηνές με τον Geralt, προκειμένου ο χαρακτήρας της να έχει περισσότερη «απόχρωση».

Ένα πράγμα που σίγουρα έμαθαν (όπως μεταφέρει) είναι πως θα κάνουν τα σενάρια μικρότερα, ώστε να μη χρειάζεται να τα κόβουν αργότερα.

Τέλος, να σημειωθεί πως μετά το AMA στο Reddit, η Hissrich αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter πως έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στη δεύτερη σεζόν.