Η Ciri από το Witcher του Netflix ενεργοποιεί τη Siri - "Πονοκέφαλος" για τους χρήστες iPhone

Η σχεδόν συνωνυμία είναι αρκετή
05 Ιανουαρίου 2020 15:24
Η Ciri από το Witcher του Netflix ενεργοποιεί τη Siri - "Πονοκέφαλος" για τους χρήστες iPhone

Το “The Witcher” είναι μία από τις πιο mainstream σειρές των τελευταίων ημερών, με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να μιλούν γι’ αυτήν. Το σόου του Netflix από την Lauren Schmidt έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν, ενώ όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα, η δημιουργός θέλει να βγάλει επτά σεζόν στο σύνολο.

Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Geralt (Henry Cavill), ο οποίος ως κυνηγός τεράτων ψάχνει να βρει θέση σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο κακοί και τα μεγαθήρια που πολεμά. Ωστόσο, σε αυτό το ταξίδι θα συναντήσει την Ciri (Freya Allan) και γρήγορα θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση. Όμως, το όνομά της ίσως να σας θυμίζει κάτι. Ναι, ο λόγος γίνεται για την Siri (με S αυτή τη φορά) της Apple, την AI Assistance που σας «λύνει» τα χέρια αν έχετε iPhone ή άλλες συσκευές της εταιρίας.

Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές αναφορές που θέλουν τη Siri να ενεργοποιείται χωρίς λόγο πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς του Netflix. Συγκεκριμένα, όταν ακούγεται το όνομα της Ciri, αυτόματα ενεργοποιείται και το κινητό τηλέφωνο μερικών χρηστών, με την Siri να ρωτά αν μπορεί να βοηθήσει κάπως.

Βέβαια, αυτό το ξεκαρδιστικό σκηνικό δε γίνεται πρώτη φορά, καθώς είχε επαναληφθεί και με το The Witcher 3 όπου οι παίκτες είχαν αναφέρει πως το τηλέφωνό τους «μπερδευόταν», όταν σε μια αποστολή ο Geralt έλεγε το όνομα της Ciri.

Το The Witcher (Ο Γητευτής) προβάλλεται από τον περασμένο Δεκέμβριο αποκλειστικά από το Netflix. Εσάς σας έχει τύχει παρόμοιο σκηνικό; Πείτε μας στα σχόλια.