Στην 6η σεζόν του ‘Grace and Frankie’ κυριαρχεί το «η ισχύς εν τη ενώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Jane Fonda και την Lily Tomlin να προχωρούν ακάθεκτες σε νέες αλλαγές
03 Ιανουαρίου 2020 17:52
Στην 6η σεζόν του ‘Grace and Frankie’ κυριαρχεί το «η ισχύς εν τη ενώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον επερχόμενο 6ο κύκλο του δράματος-κωμωδίας Grace and Frankie με το αχτύπητο δίδυμο της υποκριτικής, Jane Fonda και Lily Tomlin να επανέρχονται δριμύτερες στους γνώριμους ρόλους τους!

Το επιτυχημένο αυτό σόου που ανανεώθηκε κιόλας για έβδομη και τελευταία σεζόν, εστιάζει στην ‘Grace’ (Fonda) και την ‘Frankie’ (Tomlin), δύο γυναίκες των οποίων η κανονικότητα ανατρέπεται όταν μαθαίνουν πως οι σύζυγοί τους είναι gay και τις εγκαταλείπουν για να ζήσουν μαζί κάπου αλλού. Έκτοτε, μία απίθανη φιλία ξεκινάει ανάμεσα στις ‘Grace’ και ‘Frankie’ οι οποίες αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν σαν μια γροθιά ό,τι άλλο απρόοπτο βρεθεί στο διάβα τους, να αναθεωρήσουν πολλά απ’  όσα είχαν ως δεδομένα μέχρι πρότινος και να μπουν σε μία καινούργια φάση αυτοανακάλυψης απολαμβάνοντας όσα ωραία έχει να τους προσφέρει η ζωή μαζί με την οικογένειά τους.

Παίζουν επιπλέον οι: Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael, και ο Baron Vaughn.

Το 6ο κεφάλαιο του Grace and Frankie αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 15 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: