Στο ‘Dracula’ μέσω του Claes Bang ξυπνά το πιο διάσημο βαμπίρ του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δημιουργοί του ‘Sherlock’ το τραβούν έξω από την κρύπτη του
03 Ιανουαρίου 2020 17:06
Στο ‘Dracula’ μέσω του Claes Bang ξυπνά το πιο διάσημο βαμπίρ του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την επερχόμενη μίνι σειρά φαντασίας και τρόμου Dracula την επιμέλεια της οποίας ανέλαβαν οι δημιουργοί του Sherlock, Stephen Moffat και Mark Gatiss, παρουσιάζοντάς μας μία υποβλητική δουλειά πάνω στον θρύλο του ‘Κόμη Δράκουλα’ όπως είχε αποτυπώσει το 1897 στο περίφημο βιβλίο του ο Bram Stoker.

Το εγχείρημα αυτό θα αναπτυχθεί συνολικά μέσα από τρία επεισόδια όπου στον πρόσωπο του Claes Bang θα ξαναζωντανέψει η πιο διάσημη φιγούρα βαμπίρ σε μία συμπαραγωγή του BBC One και του Netflix.

Oι Stephen Moffat και Mark Gatiss είχαν τοποθετηθεί πάνω στο όλο ζήτημα: «Ανέκαθεν υπήρχαν ιστορίες για κάτι απίστευτα ‘κακό’. Αυτό που είναι ιδιαίτερο στο ‘Dracula’ είναι ότι ο Bram Stoker έδωσε σε αυτό που θεωρείται μοχθηρό, τον δικό του ήρωα».

Ως εξωτερικοί παραγωγοί λειτουργούν οι Gatiss, Moffat, η Vertue for Hartswood Films, ο Ben Irving του BBC και o Larry Tanz για λογαριασμό του Netflix.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Dolly Wells, John Heffernan, Joanna Scanlan, Morfydd Clark, Lujza Richter, Lyndsey Marshal, Corrina Wilson, Mark Gatiss και ο Matthew Beard.

Το Dracula αφότου έκανε ποδαρικό στο BBC One την Πρωτοχρονιά, αναμένεται να ξεκινήσει στο Netflix στις 4 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: