Στο ‘Ragnarok’ ο σκανδιναβικός Αρμαγεδδώνας καταφτάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μάχη των θεών είναι επικίνδυνα κοντά!
27 Δεκεμβρίου 2019 11:51
Στο ‘Ragnarok’ ο σκανδιναβικός Αρμαγεδδώνας καταφτάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το επερχόμενο δράμα επιστημονικής φαντασίας Ragnarok που αντλεί έμπνευση και από σκανδιναβικούς θρύλους, ενώ εδώ ως δημιουργός, σεναριογράφος και εξωτερικός παραγωγός λειτουργεί ο Adam Price (Borgen).

Του cast ηγούνται οι David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø και ο Herman Tømmeraas.

Η πλοκή λαμβάνει χώρα στην φανταστική επαρχιακή πόλη ‘Edda’, και επικεντρώνεται στους κατοίκους της, με πολλούς από αυτούς να αποσιωπούν πολλά περισσότερα απ’ όσα διατείνονται ότι είναι. Παράλληλα, η επιδείνωση των κλιματικών αλλαγών συνεχίζεται, οι παγετώνες λιώνουν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο διέβλεπαν οι ειδικοί, με τους χειμώνες να μην προσιδιάζουν καν στο πώς ήταν παλιότερα. Τώρα πια, ο κανόνας είναι η κατακόρυφη άνοδος της θερμοκρασίας και οι σφοδρές καταιγίδες. Μία ομάδα νέων ξεκινά να υποπτεύεται ότι τα ακραία αυτά φαινόμενα που πλήττουν βαθμιαία και όλη την υφήλιο, ίσως να προοικονομούν κάτι άλλο, μία Αποκάλυψη, ένα Ragnarök.

Πίσω από την παραγωγή του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος βρίσκεται το Netflix και η SAM Productions, με την ανθολογία αυτή να απαρτίζεται από έξι επεισόδια συνολικά.

Ως εξωτερικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν οι Meta Louise Foldager Sørensen (Melancholia), Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons), Emilie Lebech Kaae και ο σκηνοθέτης Mogens Hagedorn.

Παίζουν επιπλέον οι: Emma Bones, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist και ο Gísli Örn Garðarsson.

Το Ragnarok έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Netflix την 31η Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: