Στο ‘Medical Police’ δύο γιατροί αναλαμβάνουν και μυστικές αποστολές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον της ανθρωπότητας!
26 Δεκεμβρίου 2019 06:26
Στο ‘Medical Police’ δύο γιατροί αναλαμβάνουν και μυστικές αποστολές! (ΒΙΝΤΕΟ)

To Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο action δράμα-κωμωδία Medical Police για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται εδώ οι Rob Corddry, Krister Johnson, Jonathan Stern, και ο David Wain, ενώ οι Erinn Hayes και Rob Huebel επιστρέφουν στους γνώριμους ρόλους που είχαν στην βραβευμένη με Emmy, σειρά Childrens Hospital.

Το τηλεοπτικό λοιπόν, αυτό project που θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα επεισόδια, εστιάζει στους ‘Owen Maestro’ και ‘Lola Spratt’, δύο Αμερικανούς γιατρούς στο São Paulo, της Βραζιλίας. Οι δύο αυτοί ήρωες μαθαίνουν τυχαία για την ύπαρξη ενός άκρως επικίνδυνου ιού που μπορεί να αποδεκατίσει την ανθρωπότητα. Έτσι, δεν αργεί η ώρα που επιστρατεύονται ως πράκτορες από τις κυβερνητικές αρχές και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, ώστε να αγωνιστούν σκληρά για να βρουν θεραπεία και να ξεσκεπάσουν μία παγκόσμια, σκοτεινή συνωμοσία.

To cast συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι: Sarayu Blue, Malin Akerman, Fred Melamed, Eric Nenninger και ο Alexandre Chen.

Το Medical Police έχει προγραμματιστεί να κάνει  ποδαρικό στο Netflix στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: