Ο Henry Cavill προτιμάει να παίζει παιχνίδια παρά να βγαίνει έξω

Μεγάλωσε με Half-Life
22 Δεκεμβρίου 2019 14:19
Ο Henry Cavill προτιμάει να παίζει παιχνίδια παρά να βγαίνει έξω

Ο Henry Cavill, γνωστός από το ρόλο του ως Superman στο Man of Steel, αλλά και από την υποκριτική του ως Geralt of Rivia στην πρωτότυπα σειρά “The Witcher” του Netflix, μεταφέρει πως προτιμάει να κάθεται σπίτι του και να παίζει παιχνίδια. Ο διάσημος star πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την αγάπη που τρέφει για το The Witcher 3: Wild Hunt, το οποίο μάλιστα έχει ολοκληρώσει αρκετές φορές.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε από το gqmagazine όπου ο Cavill έδωσε μια συνέντευξη, εξηγεί πως προτιμά πολύ να μένει σπίτι και να παίζει παιχνίδια, παρά να βγαίνει έξω. Συγκεκριμένα, για εκείνον είναι κυριολεκτικά μια «απόδραση» από το να βγει έξω και να «βομβαρδιστεί» από την προσοχή των άλλων.

Όταν είμαι σπίτι κάθομαι και παίζω παιχνίδια πάρα πολλές ώρες, είναι η απόδρασή μου. Όταν βγαίνω έξω είναι ακριβώς το αντίθετο.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αποκαλύπτει τη βαθιά αγάπη που τρέφει για τα videogames και μάλιστα όπως αποκαλύπτει μεγάλωσε παίζοντας Half-Life, Delta Force, ενώ αγαπάει και τη σειρά Total War, με το Warhammer 2 να έχει ολοκληρώσει περίπου έξι φορές με διαφορετικές φυλές. Επίσης, σαν παιδί φιλοξενούσε φίλους στο σπίτι του και έπαιζαν LAN παιχνίδια.

Μάλιστα, έχει κάνει αρκετά playthroughs στο Witcher 3, ενώ είχε ασχοληθεί και με τα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας, αν και ποτέ δεν κατάφερε να τα ολοκληρώσει, καθώς «πέθαινε» συνέχεια.

Η σειρά “The Witcher” προβάλλεται αποκλειστικά από το Netflix.