Στο ‘Spinning Out’ η Kaya Scodelario γίνεται ένα αστέρι του πατινάζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως, το όνειρό της βαδίζει πάνω σε λεπτό στρώμα πάγου
12 Δεκεμβρίου 2019 07:26
Στο ‘Spinning Out’ η Kaya Scodelario γίνεται ένα αστέρι του πατινάζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Spinning Out για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται η Samantha Stratton, με την Kaya Scodelario να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Kat Baker’(Scodelario) , μία πολλά υποσχόμενη αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία αποφασίζει να τα παρατήσει έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα που την υποχρεώνει να αποσυρθεί από την προετοιμασία της για μεγάλα διαγωνιστικά event. Ωστόσο, όταν ξεπροβάλλει μία τελευταία ευκαιρία μπροστά της, η ηρωίδα θα αναθαρρήσει και θα κοιτάξει να την αξιοποιήσει, αποδεχόμενη αυτή τη φορά την συνεργασία με παρτενέρ έναν άλλο χαρισματικό αθλητή πατινάζ (Evan Roderick). Οι δυο τους αρχικά θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, όμως μέσα από την σχεδόν καθημερινή τους επικοινωνία, σιγά σιγά έρχονται πιο κοντά και επιλέγουν παρά τα όποια εμπόδια, από εξάντληση και τραυματισμούς μέχρι ψυχική εξουθένωση, να αγωνιστούν για το καλύτερο. Το ζήτημα είναι ότι η σχέση που αναπτύσσουν κινδυνεύει να αποκαλύψει μία αλήθεια που θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της ‘Kat’.

To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Mitchell Edwards, Svetlana Efremova, January Jones, Willow Shields, Sarah Wright, Johnny Weir και ο Will Kemp.

Το Spinning Out αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix την 1η Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: