Στο ‘Miracle Workers: Dark Ages’ ο τροχός γυρίζει για τον Daniel Radcliffe (ΒΙΝΤΕΟ)

Και καμαρώνει πια από τον θρόνο του, ενώ η αφεντιά του διατάζει τον Steve Buscemi
11 Δεκεμβρίου 2019 11:02
Στο ‘Miracle Workers: Dark Ages’ ο τροχός γυρίζει για τον Daniel Radcliffe (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το Miracle Workers: Dark Ages του δημιουργού Simon Rich (Man Seeking Woman, Saturday Night Live), το 2ο κεφάλαιο της κωμικής σειράς του TBS όπου και πάλι σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τον Steve Buscemi και τον Daniel Radcliffe (Swiss Army Man, The Woman in Black, Harry Potter films).

Η διαφορά είναι ότι στον προηγούμενο κύκλο, το project μας ανέβαζε στον 7ο ουρανό όπου βλέπαμε τον Buscemi να αναλαμβάνει ως ο Θεός ενώ ο Radcliffe ως ένας εργασιομανής άγγελος στο τμήμα του Παραδείσου “Προσευχές που έχουν απαντηθεί”!

Τώρα πια η υπόθεση εκτυλίσσεται στον Μεσαίωνα, με τον Radcliffe να είναι ένας γαλαζοαίματος, που όχι μόνο έχει όλον τον χρόνο στη διάθεσή του αλλά τον ξοδεύει ταΐζοντας μάλιστα και πάπιες! Ο Buscemi από την άλλη, αναλαμβάνει μία πιο ταπεινή εργασία σε σύγκριση με αυτήν που είχε ως Μεγαλοδύναμος! Στον τόπο όπου μένουν, μία κοινότητα χωρικών πασχίζει να ανταπεξέλθει στην υπερφορολόγηση, να εξυπηρετηθεί μέσω ενός βραδυκίνητου γραφειοκρατικού συστήματος και να βρει μία άκρη μέσα στην άγνοια που επικρατεί, με αποτέλεσμα η μία παρεξήγηση να διαδέχεται την άλλη.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Geraldine Viswanathan (Blockers), Karan Soni (Deadpool movies), Lolly Adefope και ο Jon Bass (Baywatch).

Το Miracle Workers: Dark Ages θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο TBS στις 28 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: