Τα νέα βίντεο από το Witcher του Netflix παρουσιάζουν τους τρεις βασικούς χαρακτήρες

Γνωρίστε τους Geralt, Ciri και Yennefer
10 Δεκεμβρίου 2019 13:02
Τα νέα βίντεο από το Witcher του Netflix παρουσιάζουν τους τρεις βασικούς χαρακτήρες

Το The Witcher ή αλλιώς Ο Γητευτής του Netflix αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε ένα δεκαήμερο, με την ανυπομονησία των fans να έχει κορυφωθεί. Να σημειώσουμε εδώ πως το σόου είναι βασισμένο στα best-seller βιβλία του Witcher και όχι στο παιχνίδι της CD Projekt RED. Μέχρι στιγμής η streaming υπηρεσία έχει δώσει το «πράσινο φως» για δύο σεζόν, ενώ όπως είχε αποκαλυφθεί η δημιουργός, Lauren S. Hissrich, έχει σχεδιάσει ακόμη πέντε, δηλαδή συνολικά επτά σεζόν.

Τώρα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τρία ολοκαίνουργια βίντεο (Featurette) που παρουσιάζει τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς. Δηλαδή, παίρνουμε μια μικρή γεύση από τους Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) και Yennefer (Anya Chalotra). Τέλος, να σημειωθεί πως οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές, αφού κριτικοί είδαν τα πρώτα επεισόδια και μιλάνε για καταπληκτική υποκριτική από τον Cavill και για εντυπωσιακές μάχες επιπέδου Game of Thrones.

Το The Witcher (Ο Γητευτής) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε τα εν λόγω βίντεο παρακάτω.