Δεν είναι φάρσα. Έρχεται τηλεοπτική σειρά Dr Disrespect

Από τους δημιουργούς του Walking Dead
06 Δεκεμβρίου 2019 21:56
Δεν είναι φάρσα. Έρχεται τηλεοπτική σειρά Dr Disrespect

Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, ο Guy "Dr Disrespect" Beahm IV προέβη σε μία πρωτοφανή ανακοίνωση για τα δεδομένα του Twitch. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος streamer έκλεισε συμφωνία με την Skybound Entertainment, την εταιρία του δημιουργού του The Walking Dead.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας προβλέπεται η ανάπτυξη μιας τηλεοπτικής σειράς που θα βασίζεται στον χαρακτήρα του, τον Dr Disrespect. Πρόκειται για αφηγηματική σειρά με σενάριο, η οποία θα μας δείχνει πως ο ‘doctor’ έγινε ο ‘doctor’ και θα παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο. Για την ώρα οι συζητήσεις κάνουν λόγο για animation, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν θα μιλάμε για πλήρως animated σειρά ή για live-action σόου που θα περιλαμβάνει και animations.

Παράλληλα, δεν γνωρίζουμε αν το σόου θα συμπεριλάβει αναφορές στα δύο πολυσυζητημένα θέματα που αφορούν τον Dr Disrespect. Το πρώτο είναι φυσικά η δημόσια απολογία στη γυναίκα του για τον παράλληλο δεσμό που είχε, ενώ το άλλο είναι το προσωρινό του ban από το Twitch όταν έκανε live stream μέσα από δημόσιες τουαλέτες.

Τέλος, για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιο τηλεοπτικό δίκτυο θα προβάλει τη σειρά. Το ενδεχόμενο να παίζει στο Amazon Prime Video είναι πολύ πιθανό, αφού και το Twitch ανήκει στην Amazon. Δεν αποκλείεται όμως το γεγονός το Netflix ή κάποιο άλλο δίκτυο να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς.