Το πρώτο trailer για την 2η σεζόν του ‘The Boys’ φτάνει με ορμή (BINTEO)

Απ’ ό,τι φαίνεται μας περιμένουν ακόμη πιο έκρυθμες καταστάσεις!
06 Δεκεμβρίου 2019 17:06
Το πρώτο trailer για την 2η σεζόν του ‘The Boys’ φτάνει με ορμή (BINTEO)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 2ο κύκλο του action σόου The Boys που βασίζεται στα αντίστοιχα comics των Garth Ennis και Darick Robertson, με τον δημιουργό Eric Kripke (Supernatural) να συνεχίζει να κρατά το τιμόνι της σειράς ενώ οι Seth Rogen και Evan Goldberg επιστρέφουν ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το project αφορά ένα ειδικό γκρουπ πρακτόρων με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Οι “The Boys” όπως τους λένε, συμφωνούν τελικά να συνεργαστούν με την CIA ώστε να συνετίσουν κάποιους άλλους υπερήρωες που λόγω της δημοσιότητας που απολαμβάνουν έχουν παρασυρθεί και συμπεριφέρονται υπερβολικά και επικίνδυνα. Οι “The Boys” τους προσεγγίζει και σίγουρα το πράγμα δεν μένει μόνο στα λόγια!

Ο Karl Urban εδώ ηγείται του cast και τον πλαισιώνουν ακόμη οι: Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Kapon, Jennifer Esposito, Karen Fukuhara, Simon Pegg, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, και ο Nathan Mitchell.

O Kripke πρόσφατα έδωσε μία ιδέα στους fans για το τί έπεται ως συνέχεια, δεδομένου και του cliffhanger τέλους που επισφράγισε την τηλεοπτική αυτή ανθολογία την πρώτη της χρονιά: «Πάντα προσπαθώ να γράψω το φινάλε με τέτοιο τρόπο, σαν να είναι ο πιλότος για την επόμενη σεζόν, και να εξασφαλίσω πως ο,τιδήποτε συζητάμε για τον επίλογο, θα έχει να κάνει με θέματα που μας ενδιαφέρει να εξερευνήσουμε το ερχόμενο έτος! Μέχρι τώρα, που το κάνουμε αυτό, έχει εξελιχθεί καλά το όλο πράγμα. Έχουμε και σαν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που πάλι συνεχίζεται, την ρεαλιστική αντανάκλαση της πραγματικότητας. Τώρα π.χ. οι άνθρωποι φοβούνται άτομα που περνούν τα σύνορα και κάποιοι νιώθουν ότι ίσως χρειαστεί να πάμε σε πόλεμο. Ξαφνικά, ο κόσμος αποκτά κάτι πολύ πιο τεταμένο από ό,τι πριν - και το ίδιο και η 2η σεζόν».

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία που θα ανοίξει στο Amazon Prime Video το 2ο κεφάλαιο του The Boys. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: