Στη 2η σεζόν του ‘Shrill’ η Aidy Bryant πάει για ριζικές αλλαγές στη ζωή της (BINTEO)

Και ποιος την πιάνει!
05 Δεκεμβρίου 2019 06:39
Στη 2η σεζόν του ‘Shrill’ η Aidy Bryant πάει για ριζικές αλλαγές στη ζωή της (BINTEO)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για τον 2ο κύκλο της κωμικής σειράς Shrill που βασίζεται στο βιβλίο Shrill: Notes from a Loud Woman της Lindy West η οποία υπογράφει εδώ το σενάριο μαζί με την Ali Rushfield (Friends from College), ενώ η Aidy Bryant (Saturday Night Live, The Big Sick) ερμηνεύει κεντρικό ρόλο.

Το φρέσκο κεφάλαιο της ιστορίας απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια. H ‘Annie’ (Bryant), η κοπέλα που γνώρισε φέτος την άνοιξη το κοινό, και η οποία ήθελε να αλλάξει εκ θεμελίων την ζωή της χωρίς να αλλάξει τίποτα πάνω στην ίδια, πλέον νιώθει αποφασισμένη να το προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά σε καινούργια ξεκινήματα. Η πρόσφατη σχέση της με τον ‘Ryan’ της έχει δώσει σημαντική ώθηση να τα βγάλει πέρα με την μητέρας της και να αναζητήσει κάτι καλύτερο ως εργασία. Όμως, σύντομα συνειδητοποιεί ότι μετά την παραίτησή της και το πόσο γρήγορα διάλεξε να αποκτήσει τον παραπάνω δεσμό, ίσως το όλο πράγμα να χρειαζόταν λίγη σκέψη ακόμη. Ωστόσο, στο νέο ταξίδι αυτοανακάλυψης και διάφορων επιλογών που ανοίγονται μπροστά της θα θελήσουν να της κάνουν παρέα και άλλα οικεία της πρόσωπα που επίσης έχουν βαλθεί να βρουν τί θέλουν στ’ αλήθεια για εκείνους.

Παίζουν επιπλέον οι: Julia Sweeney (Pulp Fiction), Lolly Adefope (Mission: Impossible — Fallout), Luka Jones (Her), Ian Owens (Oasis) και ο John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch).

Η 2η σεζόν του Shrill αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: