Το ‘Soundtrack’ ανεβάζει την ένταση στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μουσική, χορό και ερωτισμό να εκπέμπουν στη διαπασών
04 Δεκεμβρίου 2019 17:36
Το ‘Soundtrack’ ανεβάζει την ένταση στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο τηλεοπτικό μουσικό δράμα Soundtrack του Netflix για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Joshua Safran, με τους Jenna Dewan, Isaiah Edmonds Givens, και την Megan Ferguson να αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Callie Hernandez, Jahmil French, Campbell Scott, Madeleine Stowe, Marianne Jean-Baptiste, Evan Whitten, και ο Paul James.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε δύο καλλιτέχνες που αγαπούν την μουσική και προσπαθούν να γεμίσουν την κάθε τους στιγμή μέσα από αυτό που τους εμπνέει και δίνει φτερά στην δημιουργικότητά τους. Οι δρόμοι αυτών των δύο αγνώστων καθώς και άλλων θα διασταυρωθούν μέσα από ιστορίες που έχουν μέσα τους την απώλεια, την αγάπη και τον ρυθμό.

Στο εν λόγω project ακούγονται μοντέρνες εκτελέσεις από τραγούδια διάσημων ερμηνευτών όπως η πρόωρα χαμένη Amy Winehouse, η Etta James, ο Bruno Mars, και ο The Weeknd,κ.ά.

Το Soundtrack αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: