Miracle Workers: Dark Ages| Οι Steve Buscemi και Daniel Radcliffe σε τσάρκα στον Μεσαίωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αναμένονται πολύ σουρεάλ σκηνικά!
25 Νοεμβρίου 2019 19:20
Miracle Workers: Dark Ages| Οι Steve Buscemi και Daniel Radcliffe σε τσάρκα στον Μεσαίωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το Miracle Workers: Dark Ages, τον 2ο κύκλο της ανατρεπτικής και σπαρταριστής κωμικής ανθολογίας του TBS όπου για άλλη μία φορά πρωταγωνιστεί ο Steve Buscemi και ο Daniel Radcliffe (Swiss Army Man, The Woman in Black, Harry Potter films).

Μόνο που σε σύγκριση με το προηγούμενο κεφάλαιο, το σόου μας μεταφέρει πια από τα ουράνια σε πιο επίγεια πράγματα δεδομένου ότι στη περασμένη σεζόν ο Buscemi μας συστήθηκε ως ο  Παντοδύναμος Κύριος, και ο Radcliffe ως ένας υπερφορτωμένος με υποχρεώσεις άγγελος στο τμήμα του Παραδείσου “Προσευχές που έχουν απαντηθεί”!

Πλέον, θα δούμε να ξετυλίγεται το κουβάρι μίας νέας πλοκής που τους τοποθετεί στην εποχή του Μεσαίωνα, με τον Radcliffe ως διάδοχο του θρόνου, που όχι μόνο έχει πια ελεύθερο χρόνο αλλά του αρέσει να ταΐζει και πάπιες μέσα σ’ αυτόν. Ο Buscemi βέβαια απ’ ό,τι φαίνεται από το σχετικό απόσπασμα, μάλλον έχει εκπέσει σε ένα χαμηλότερο πόστο! Σ’ εκείνο το μέρος μία ομάδα χωρικών παλεύει να τα βγάλει πέρα με την φτώχεια, την υπερφορολόγηση, ένα απαράδεκτο σύστημα υγείας, και μία χωρίς όρια άγνοια.

Ως δημιουργός επανέρχεται ο Simon Rich (Man Seeking Woman), ο πιο νέος ευρηματικός σεναριογράφος του Saturday Night Live.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Geraldine Viswanathan (Blockers), Karan Soni (Deadpool movies), Lolly Adefope και ο Jon Bass (Baywatch).

Το Miracle Workers: Dark Ages έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο TBS στις 28 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: