Game of Thrones: Είχε γυριστεί και διαφορετικό φινάλε για την όγδοη σεζόν

Αποκαλύπτεται από τον Kristofer Hivju
25 Νοεμβρίου 2019 12:04
Game of Thrones: Είχε γυριστεί και διαφορετικό φινάλε για την όγδοη σεζόν

Το Game of Thrones έριξε αυλαία τον περασμένο Μάιο με την όγδοη σεζόν. Παρόλο που την παρακολούθησαν -όπως ήταν αναμενόμενο- εκατομμύρια θεατές άφησε πολλούς με μια πικρία στα χείλη για το φινάλε που ακολούθησε.

Παρακάτω ακολουθούν spoilers από τη σειρά. Πατήστε το πλήκτρο που ακολουθεί παρακάτω για να διαβάσετε την είδηση.

Μεταξύ άλλων τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν στην όγδοη σεζόν ήταν όταν ο Jon Show (Kit Harington) σκότωσε την “Mad Queen” Daenerys Targaryen και ο Bran Stark «έκατσε» στον πολυπόθητο θρόνο των έξι βασιλείων. Ωστόσο, παρόλο που δεν άρεσε σε πολλούς η κατάληξη πολλών χαρακτήρων κανείς δεν είχε προβλέψει τι θα γινόταν στο τέλος.

Ωστόσο, ο “Tormund" που τον υποδύεται ο Kristofer Hivju μέσα από ένα reunion για τη σειρά και παρέα με τους Gemma Whelan (Yara Greyjoy) και Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) αποκάλυψε ότι το cast είχε γυρίσει ένα εναλλακτικό φινάλε που πιθανότατα δεν πρόκειται να δούμε ποτέ.

Συγκεκριμένα μέσα από μία δήλωση στο Metro.co.uk είπε χαρακτηριστικά:

Λοιπόν, γυρίσαμε ένα εναλλακτικό φινάλε ως επί το πλείστων για πλάκα, αλλά δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν θα σας πω περισσότερα! Αλλά είχε πλάκα.

 

Το αστείο είναι πως μετά την έβδομη σεζόν είχα κάποιες θεωρίες για το φινάλε, όλοι στο cast επίσης, υπήρχαν χιλιάδες θεωρίες. Ήταν δύσκολο να προβλέψω αυτό που έγινε, ήταν έκπληξη, μου άρεσε.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν το HBO είχε στην κατοχή του δύο φινάλε, αλλά δεν επέλεξε να μας το δείξει και μάλλον δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ.