Το τηλεοπτικό "Avengers" της DC έρχεται! Δείτε το πρώτο trailer του Crisis on Infinite Earths

Οι υπερήρωες ενώνονται για πέντε επεισόδια
25 Νοεμβρίου 2019 09:38
Το τηλεοπτικό "Avengers" της DC έρχεται! Δείτε το πρώτο trailer του Crisis on Infinite Earths

Το The CW μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το επερχόμενο crossover πέντε επεισοδίων Crisis on Infinite Earths. Το τέλος του κόσμου αρχίζει όπως βλέπουμε στο βίντεο και οι ήρωές μας καλούνται να ενωθούν για να το αποτρέψουν. Οι χαρακτήρες που επιστρέφουν για αυτό το crossover είναι οι: Arrow, The Flash, Supergirl, Superman, DC’s Legend of Tomorrow, Batwoman και Black Lighting.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το πιο σημαντικό γεγονός στο Arrowverse και μάλιστα πολλοί χαρακτήρες θα επιστρέψουν για ένα επικό φινάλε, όπως είναι ο Superman που τον υποδύεται ο Tom Welling. Επίσης, θα εμφανιστεί και η Huntress από το Birds of Prey. Όπως μεταφέρει ο Marc Guggenheim υπάρχουν αρκετοί ακόμη ήρωες που θα κάνουν το δικό τους cameo, χωρίς να αποκαλύπτει ποιοι θα είναι αυτοί, αλλά όπως λέει θα είναι το μεγαλύτερο crossover event που έχει δημιουργηθεί σε τηλεοπτικό σόου. Τέλος, το trailer αποκαλύπτει και μια μεγάλη έκπληξη με τη στολή του Batman και μπορείτε να δείτε τη σχετική εικόνα παρακάτω.

Το Crisis on Infinite Earths αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player παρακάτω.