Into the Dark: A Nasty Piece of Work | Μόνο ήρεμα δεν θα κυλήσουν αυτά τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ho ho … Ώχ!
22 Νοεμβρίου 2019 09:36
Into the Dark: A Nasty Piece of Work | Μόνο ήρεμα δεν θα κυλήσουν αυτά τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το σόου τρόμου Into the Dark του Hulu, που φέτος τον Δεκέμβριο μπαίνει στο πνεύμα των ημερών με ένα αιματοβαμμένο γιορτινό κλίμα, μέσα από το επεισόδιο A Nasty Piece of Work του σκηνοθέτη Charles Hood, με τους Julian Sands (What/If, Warlock), Dustin Milligan (Schitt’s Creek), και την Angela Sarafyan (Westworld) να παίζουν κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η τηλεοπτική αυτήν μυθοπλασία της Blumhouse Television απαρτίζεται από δώδεκα αυτοτελή επεισόδια με το καθένα να εστιάζει και σε μία συγκεκριμένη γιορτή σε σχέση με τον μήνα που έχει οριστεί να προβληθεί.

Αυτόν τον Δεκέμβριο λοιπόν, σε σενάριο του Paul Soter θα παρακολουθήσουμε μία περίεργα φορτισμένη χριστουγεννιάτική ιστορία. Εδώ, ο κεντρικός άξονας της πλοκής περιστρέφεται γύρω από τον υπάλληλο μίας μεγάλης εταιρείας ο οποίος πληροφορείται ότι δεν θα πάρει το δώρο Χριστουγέννων ή την προαγωγή που τόσο καιρό λαχταρούσε. Μάλιστα, ο εργοδότης του, προσκαλεί εκείνον και την σύντροφό του σε ένα επίσημο τραπέζι στην έπαυλή του, αντιπροτείνοντάς του να αγωνιστεί με νύχια και με δόντια προκειμένου να επιτύχει την επαγγελματική του ανέλιξη. Ένας τρόπος υπάρχει γι’ αυτό: να βγει ο νικητής σε ένα μακάβριο και βίαιο παιχνίδι επιβίωσης που στήνεται εκεί, κερδίζοντας εις βάρος του άλλου υποψήφιου για την θέση την οποία ανέκαθεν ονειρευόταν.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Kyle Howard (Orange County), Molly Hagan (Sully), και η Natalie Hall (Only the Brave).

Το Into the Dark: A Nasty Piece of Work έχει προγραμματιστεί να κάνει ποδαρικό στο Hulu την 6η Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: