Στο ‘Hunters’ του Amazon οι Ναζί τα βρίσκουν σκούρα με τον Al Pacino (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Jordan Peele ως εξωτερικός παραγωγός εγγυάται ότι αναμένονται έκρυθμα σκηνικά
21 Νοεμβρίου 2019 21:54
Στο ‘Hunters’ του Amazon οι Ναζί τα βρίσκουν σκούρα με τον Al Pacino (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό δράμα εκδίκησης Hunters όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ, Jordan Peele (Get Out) επιστρατεύεται ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον βετεράνο ηθοποιό Al Pacino ο οποίος παίζει πρώτη φορά σε τηλεοπτικό project.

Το cast συγκροτούν και άλλοι δημοφιλείς αστέρες του θεάματος όπως ο υποψήφιος για Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), η Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), ο Greg Austin (Class), η Catherine Tate (The Office), η Tiffany Boone (Beautiful Creatures), ο Saul Rubinek (Warehouse 13), η Lena Olin (Enemies), και η Carol Kane (Hester Street).

Συνδημιουργοί εδώ είναι η Nikki Toscano και ο David Weil (Moonfall) στον οποίο και ανήκει η όλη ιδέα με βάση αληθινά συμβάντα.

Τα δέκα αυτά επεισόδια που θα βγουν, μας μεταφέρουν προς το τέλος του ‘70 στη Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να ερμηνεύει τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό που προσχωρεί σε μία μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 εντοπίζει και εξοντώνει Ναζί, κάτι που εντείνεται ακόμη περισσότερο σαν προσπάθεια όταν γίνεται μία τρομερή διαπίστωση. Οι υποστηρικτές του καθεστώτος του Άξονα που επέζησαν αλλάζοντας όνομα και τόπο διαμονής, καταστρώνουν σχέδια για το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Έτσι, η επαναστατική οργάνωση που αγωνίζεται να βάλει φρένο σε αυτό, στήνει μία ειδική αποστολή εξολόθρευσης των συνεργατών των SS. Ο μέντορας του γκρουπ (Al Pacino) θα καθοδηγήσει κατάλληλα όλα τα νεότερα μέλη που συντάσσονται με τον σκοπό του να μην απομείνει ζωντανός κανένας Ναζί.

Το κομμάτι της παραγωγής έχουνα αναλάβει η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios.

Το Hunters έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο Amazon Prime Video μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: