Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει μια σειρά βασισμένη στον “Rockefeller”

Σε παραγωγή του Searchlight Television
21 Νοεμβρίου 2019 13:19
Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει μια σειρά βασισμένη στον “Rockefeller”

Μετά από το επιτυχημένο The Favourite που κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο πέρυσι για την υποκριτική της Olivia Colman, ο Γιώργος Λάνθιμος φαίνεται πως πρόκειται να μεταβεί στις μικρές μας οθόνες με μία σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης θα αναλάβει τα ηνία για μία τηλεοπτική σειρά στο Searchlight TV, όπου θα μας μεταφέρει την ιστορία του «ψεύτικου» Clark Rockefeller.

Η μίνι σειρά θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του Mark Seal “The Man in the Rockefeller Suit: The Astonishing Rise and Spectacular Fall of a Serial Impostor”. Πρόκειται για αληθινά γεγονότα από τη ζωή του "ψεύτικου" Clark Rockefeller, ενός «επιτυχημένου» και μυστηριώδη άντρα που υποστήριζε πως ήταν απόγονος των “Rockefeller”. Τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά όταν η σύζυγός του υποψιάζεται πως ο Clark δεν είναι αυτός που λέει πως είναι και σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύπτεται όλη η πλεκτάνη που είχε δημιουργήσει επί δεκαετίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά βρισκόταν στα σκαριά από το Fox Searchlight με σκηνοθέτη τον Pablo Trapero (The Clan), αλλά αργότερα πήρε διαφορετική κατεύθυνση και πλέον τα ηνία παίρνει ο Λάνθιμος για μια μίνι σειρά. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε το cast, αλλά ούτε πότε πρόκειται να κάνει πρεμιέρα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε στο Unboxholics.com.