V-Wars: Ο Ian Somerhalder ηγείται μίας νέας, αληθινά σκοτεινής ανθολογίας με βαμπίρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σταρ του ‘The Vampire Diaries’ καλείται να σώσει τη Γη από τον όλεθρο και μία πανδημία
21 Νοεμβρίου 2019 07:22
V-Wars: Ο Ian Somerhalder ηγείται μίας νέας, αληθινά σκοτεινής ανθολογίας με βαμπίρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το sci-fi σόου τρόμου V-Wars το οποίο αντλεί έμπνευση από την αντίστοιχη δημοφιλή σειρά comic του Jonathan Maberry και του Alan Robinson, με τον Ian Somerhalder, τον πρωταγωνιστή του The Vampire Diaries, να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο παραπάνω διάσημος ηθοποιός δεν θα εγκαταλείψει τόσο εύκολα τα λημέρια των μυθοπλασιών με βαμπίρ, αφού και το νέο project όπου παίζει έχει ανάλογη θεματική. Συγκεκριμένα, η πλοκή του που αναπτύσσεται μέσα από δέκα συνολικά επεισόδια, εστιάζοντας σε έναν επιστήμονα, τον ‘Dr. Luther Swann’ (Somerhalder) και στον κολλητό του, ‘Michael Fayne’ (Adrian Holmes). Οι δυο τους βρίσκονται μπροστά στο ξέσπασμα ενός θανατηφόρου μεταλλαγμένου ιού που μετατρέπει όποιον προσβληθεί σε αιμοδιψές πλάσμα όμοιο με βρικόλακα, ενώ σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και μία τεράστια οικολογική καταστροφή που απειλεί να ερημώσει τον πλανήτη.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Adrian Holmes, Peter Outerbridge, Laura Vandervoort, Kyle Harrison Breitkopf, Jacky Lai και η Kimberly-Sue Murray.

 Το V-Wars αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 5 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: