Ο Jason Momoa βοήθησε την Emilia Clarke να αντιμετωπίσει τις ερωτικές σκηνές στο Game of Thrones

“Μου έμαθε να είμαι δυνατή για τις επόμενες σεζόν”
20 Νοεμβρίου 2019 13:27
Ο Jason Momoa βοήθησε την Emilia Clarke να αντιμετωπίσει τις ερωτικές σκηνές στο Game of Thrones

Το Game of Thrones μας αποχαιρέτησε τον περασμένο Μάιο με ένα φινάλε που δίχασε πολλούς, αφού δέχθηκε έντονη κριτική όχι μόνο αυτό, αλλά όλη η όγδοη σεζόν του. Ωστόσο, το HBO δεν σταματάει εδώ με το σύμπαν του George R.R. Martin, καθώς ήδη ετοιμάζει την prequel σειρά του ονόματι House of the Dragon.

Όπως μάλλον θα γνωρίζετε αν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά, υπάρχουν πολλές γυμνές σκηνές σε όλες τις σεζόν με τους πρωταγωνιστές και όχι μόνο. Η Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) από την πρώτη κιόλας σεζόν είχε τέτοιες ερωτικές σκηνές με τον Jason Momoa (Khal Drogo). Αργότερα βέβαια εκείνη ζήτησε από την παραγωγή να έχει λιγότερες τέτοιες σκηνές στις επόμενες σεζόν.

Τώρα, η Emilia μέσα από το podcast του Dax Shepard παραδέχτηκε πως ακόμη και τώρα της ζητούν να συμμετάσχει σε ερωτικές σκηνές μετά από το Game of Thrones.

Είμαι πολύ πιο έμπειρη και άνετη. Είχα κάποιες εντάσεις στα γυρίσματα και έλεγα πως πρέπει να δείξω το ανάστημά μου. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους fans του Game of Thrones. Και είπα "F**** you" μιλώντας στον εαυτό μου. Αισθάνομαι πως πλέον ξέρω αρκετά πράγματα και έχω μάθει τι πραγματικά χρειάζεται να κάνω.

Η Emilia αργότερα είπε πως ο Jason Momoa την βοήθησε αρκετά σε μερικές γυμνές σκηνές της πρώτης σεζόν. Επίσης, εκείνος έδειξε από την αρχή την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό της για τις επόμενες σεζόν.

Μόνο τώρα μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο ευτυχισμένη ήμουν με αυτό, γιατί θα μπορούσε να είχε διαφορετική κατάληξη. Ο Jason είχε εμπειρία, είχε κάνει ένα σωρό πράγματα και μου είπε: «Ε γλύκα αυτό πρέπει να γίνει έτσι, ενώ αυτό πρέπει να γίνει αλλιώς». Ήταν τόσο ευγενικός και προσεχτικός μαζί μου. Με φρόντισε και με βοήθησε πολύ σε ένα περιβάλλον που ήξερα πως χρειαζόμουν φροντίδα.

Όπως φαίνεται οι δύο ηθοποιοί παραμένουν αγαπημένοι φίλοι μέχρι και σήμερα.