Katy Keene: Υποδεχτείτε τον τηλεοπτικό διάδοχο του ‘Riverdale’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μαζί την Lucy Hale να ηγείται μίας ομάδας κοριτσιών με βλέψεις για το Broadway
20 Νοεμβρίου 2019 09:09
Katy Keene: Υποδεχτείτε τον τηλεοπτικό διάδοχο του ‘Riverdale’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο νεανικό δράμα-μιούζικαλ Katy Keene για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Roberto Aguirre-Sacasa και Michael Grassi, αντλώντας έμπνευση από την ομώνυμη ηρωίδα της εταιρείας Archie Comics, με την Lucy Hale να ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την spin-off σειρά του Riverdale που εκτυλίσσεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του πρωτότυπου σόου, εστιάζοντας στην προϊστορία και την δουλειά τεσσάρων ανερχόμενων καλλιτέχνιδων που φιλοδοξούν να διαγράψουν και αυτές μία λαμπρή πορεία στο Broadway, στην μόδα και στον τομέα της μουσικής.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Berlanti Productions, η Archie Comics, η Warner Bros. Television, και η CBS Television Studios.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ryan Faucett, Bernadette Peters, Ashleigh Murray, Camille Hyde, Jonny Beauchamp, Julia Chan, Lucien Laviscount, Zane Holtz, και η Katherine LaNasa.

Το Katy Keene έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο CW στις 6 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: