Lord of the Rings: Η τηλεοπτική σειρά του Amazon ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Έχει ξεκινήσει η φάση του pre-production
19 Νοεμβρίου 2019 08:41
Lord of the Rings: Η τηλεοπτική σειρά του Amazon ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Το Amazon φαίνεται πως έχει μεγάλες προσδοκίες για το Lord of the Rings, αφού ανανέωσε ήδη την τηλεοπτική σειρά για δεύτερη σεζόν. Συγκεκριμένα, η εταιρία είχε δεσμευτεί εξ αρχής για δύο σεζόν, αλλά τώρα έδωσε επίσημα το πράσινο φως στους δημιουργούς. Αυτό σημαίνει πιθανότατα πως η αναμονή για την άφιξη της δεύτερης σεζόν μετά το φινάλε της πρώτης, δεν θα είναι βασανιστικά μεγάλη.

Αυτή τη στιγμή, η προ-παραγωγή της σειράς έχει ξεκινήσει στη Νέα Ζηλανδία, αλλά όπως μεταφέρει το Variety, το cast δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Μεταξύ άλλων, μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί πως στη ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Markella Kavenagh, Will Poulter και Joseph Mawle. Το σενάριο υπογράφει το δίδυμο JD Payne και Patrick McKay, ενώ ο παραγωγός των Game of Thrones, Bryan Cogman, συνεισφέρει σε συμβουλευτικό ρόλο.

Για την ώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη σειρά του Lord of the Rings. Γνωρίζουμε μόνο πως θα εξερευνά νέες ιστορίες και γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν το The Fellowship of the Ring του J.R.R. Tolkien. Παλιότερα το Amazon είχε δημοσιεύσει ένα χάρτη της Μέσης Γης για να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη της σειράς και για να καλύψει τη δίψα του κοινού για νέες πληροφορίες. Η σχετική δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.