A Christmas Carol | Πάρτε μία γεύση από την νέα μεταφορά του κλασικού μύθου του Dickens (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Guy Pearce μας συστήνεται ως ο ‘Scrooge’ υπό τις οδηγίες των Steven Knight και Nick Murphy
05 Νοεμβρίου 2019 11:33
A Christmas Carol | Πάρτε μία γεύση από την νέα μεταφορά του κλασικού μύθου του Dickens (ΒΙΝΤΕΟ)

Το BBC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό δράμα A Christmas Carol βασισμένο βεβαίως στο ομώνυμο εξαιρετικό λογοτεχνικό έργο του Άγγλου λογοτέχνη Charles Dickens, με ένα πλούσιο cast διάσημων ονομάτων να συμμετέχει στο όλο εγχείρημα.

Στη «μοναδική και αυθεντική αυτήν θα εκδοχή» που θα δει το κοινό, ο Guy Pearce ενσαρκώνει τον ήρωα του κλασικού παραμυθιού, ‘Ebenezer Scrooge’, ο Andy Serkis το πνεύμα των περσινών Χριστουγέννων, ο Rutger Hauer αυτό των μελλοντικών Χριστουγέννων, ο Joe Alwyn τον ‘Bob Cratchit’, δηλαδή τον ευγενικό υπάλληλο του τσιγγούνη εργοδότη του, ενώ ο Stephen Graham θα ερμηνεύσει τον εκλιπόντα συνέταιρο του ‘Scrooge’, ‘Jacob Marley’.

Συν τοις άλλοις, εμφανίζονται οι: Charlotte Riley, Vinette Robinson, Kayvan Novak, και ο Lenny Rush ως ο μικρούλης καλόκαρδος ‘Tim’. Οπότε, τα φαντάσματα των περσινών, των φετινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων, θα διδάξουν στον ‘Ebenezer Scrooge’ το πραγματικό νόημα της ζωής δείχνοντάς του τον δρόμο σε όσα αξίζουν αληθινά.

Τα δίκτυα FX και το BBC One έκλεισαν συμφωνία να προβάλει το εκάστοτε από αυτά την εν λόγω μίνι σειρά εποχής φέτος τον Δεκέμβριο.

Το σενάριο έχει επεξεργαστεί ο Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo) ενώ ο Nick Murphy (The Awakening) αναλαμβάνει ως σκηνοθέτης.

Το κομμάτι της παραγωγής του A Christmas Carol συντονίζει ο Ridley Scott μέσω της εταιρείας του, Scott Free, και ο Tom Hardy μέσω της Hardy Son & Baker.