Στο ‘Hunters’ του Amazon ο Al Pacino κυνηγάει χωρίς έλεος οπαδούς των Ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Jordan Peele υπογράφει ως εξωτερικός παραγωγός στο νέο ιστορικό δράμα εκδίκησης
04 Νοεμβρίου 2019 11:23
Στο ‘Hunters’ του Amazon ο Al Pacino κυνηγάει χωρίς έλεος οπαδούς των Ναζί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το επερχόμενο δράμα εκδίκησης Hunters όπου ο βραβευμένος με Χρυσό Αγαλματίδιο, Jordan Peele (Get Out) λειτουργεί εδώ ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ του cast ηγείται ο βετεράνος ηθοποιός Al Pacino που πρωταγωνιστεί πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά με το εν λόγω εγχείρημα να απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Παίζουν ακόμη ο υποψήφιος με Emmy, Dylan Baker (The Good Wife), η Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), ο Greg Austin (Class), η Catherine Tate (The Office), η Tiffany Boone (Beautiful Creatures), ο Saul Rubinek (Warehouse 13), η Lena Olin (Enemies), και η Carol Kane (Hester Street).

Συνδημιουργοί στην περίπτωση αυτήν είναι η Nikki Toscano και ο David Weil (Moonfall) που συνέλαβε και την αρχική ιδέα με βάση αληθινά γεγονότα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 στη Νέα Υόρκη, με τον Logan Lerman (Perks of Being a Wallflower) να υποδύεται τον ‘Jonah Heidelbaum’, έναν νεαρό που οι συγκυρίες το φέρνουν έτσι ώστε να ενταχθεί σε μία μυστική ομάδα Κυνηγών η οποία από το 1977 κυνηγάει Ναζί. Όλοι τους αναζητούν διασωθέντα στελέχη του Άξονα τα οποία επιδιώκουν να επιβάλλουν το Τέταρτο Ράιχ στις Η.Π.Α. Η επαναστατική οργάνωση σκοπεύει να θέσει σε εφαρμογή ένα καλομελετημένο σχέδιο εξόντωσης των παλιών οργάνων και συνεργατών των SS. Ο αρχηγός του γκρουπ (Al Pacino) είναι αποφασισμένος να εξουδετερώσει και τον τελευταίο Ναζί, αναλαμβάνοντας ως μέντορας για τους νεότερους που επιστρατεύονται στο όλο εγχείρημα.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Monkeypaw Productions του Peele, η Sonar Entertainment, και η Amazon Studios.

Το Hunters θα προβληθεί στο Amazon Prime Video μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: