Stranger Things 4: Προστίθενται τέσσερις νέοι χαρακτήρες - Ποιοι είναι;

Αποκαλύφθηκαν οι περιγραφές των νέων χαρακτήρων
01 Νοεμβρίου 2019 14:09
Stranger Things 4: Προστίθενται τέσσερις νέοι χαρακτήρες - Ποιοι είναι;

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Stranger Things και μετά την απολαυστική 3η σεζόν, η παρέα του Hawkins αναμένεται να μετακομίσει και να τη δούμε σε νέα σκηνικά και περιπέτειες. Ακόμη, όμως, η επερχόμενη σεζόν καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου από το Netflix, πέραν τις όποιες θεωρίες κυκλοφορούν. Έρχονται, ωστόσο, νέες πληροφορίες σχετικά με μερικούς νέους χαρακτήρες που θα προστεθούν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVLine, έχουμε τις πρώτες περιγραφές από τους τέσσερις νέους χαρακτήρες που θα δούμε στην 4η σεζόν, οι οποίοι οι τρεις τους είναι έφηβοι και όλοι άντρες. Ο ένας εξ αυτών μοιάζει σαν κάποιος που θα σχετίζεται με τη ρώσικη φυλακή, η οποία θα παίξει λογικά μεγάλο ρόλο στην πλοκή, μετά το post credits scene της 3ης σεζόν. 

Έπειτα, οι υπόλοιποι τρεις είναι ένας "μεταλάς", ένας "κακομαθημένος αθλητής" και ένας ακόμη "stoner". Όλοι τους μοιάζουν βγαλμένοι από τα στερεότυπα εκεινης της δεκαετίας και δεν αποτελούν έκπληξη με το 80s σκηνικό της σειράς. Μένει να δούμε πως θα κολλήσουν όλοι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες με τους υφιστάμενους, καθώς θα τους συναντήσουμε σε κάποια άλλη πόλη και όχι στην κωμόπολη του Hawkins. 

Με τα γυρίσματα του Stranger Things 4 να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020, επομένως ίσως επιστρέψει στο Netflix το 2021.