Belgravia: Το νέο δράμα του Epix φέρει τον αέρα της λονδρέζικης αριστοκρατίας του 19ου αι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την υποστήριξη των παραγωγών του ‘Downton Abbey’
30 Οκτωβρίου 2019 16:27
Belgravia: Το νέο δράμα του Epix φέρει τον αέρα της λονδρέζικης αριστοκρατίας του 19ου αι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα εποχής Belgravia, μία βρετανοαμερικανική συμπαραγωγή του τηλεοπτικού δικτύου ITV και του Epix που αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Julian Fellowes ο οποίος αναλαμβάνει εδώ ως δημιουργός, με σκηνοθέτη τον John Alexander.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται αρχές του 19ου αιώνα. Συγκεκριμένα τοποθετείται χρονικά εν έτει 1815, σε έναν καλοκαιρινό χορό της Δούκισσας του Richmond στις Βρυξέλλες που διοργανώθηκε προς τιμήν του Δούκα του Wellington, παραμονές της Μάχης του Battle of Quatre Bras, λίγες μέρες πριν από τη Μάχη του Βατερλώ με την οποία γράφτηκε η ήττα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της παραπάνω δεξίωσης ήταν και η νεόπλουτη οικογένεια των Trenchard, η οποία ασχολούμενη με το εμπόριο, επεδίωκε με κάθε ευκαιρία να διευρύνει τον κύκλο της συναναστρεφόμενη με παράγοντες της τότε αριστοκρατίας του Λονδίνου ώστε να εξασφαλίσει την περαιτέρω κοινωνική της ανέλιξη. Είκοσι πέντε χρόνια μετά και ενώ έχουν εδραιώσει την επιρροή τους σε σημαντικά πράγματα της χώρας, πλέον αρχίζουν να έρχονται στο φως κάποια μυστικά τα οποία απειλούν να γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν τόσο καιρό πριν, σ’ εκείνη την εκδήλωση.

Πίσω από το εν λόγω project βρίσκονται οι παραγωγοί του Downton Abbey, Gareth Neame και Liz Trubridge.

Το βασικό cast απαρτίζουν οι: Philip Glenister, Alice Eve, Tamsin Grieg, Harriet Walter και ο Tom Wilkinson.

Το Belgravia, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: