Green Latern: Η λατρεμένη ομάδα υπέρηρώων αποκτά νέα τηλεοπτική σειρά

Ενώ παράλληλα έρχεται και το τηλεοπτικό σόου του Strange Adventures
30 Οκτωβρίου 2019 11:27
Green Latern: Η λατρεμένη ομάδα υπέρηρώων αποκτά νέα τηλεοπτική σειρά

Το HBO προέβη σε πολλές ανακοινώσεις, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες από την επερχόμενη prequel σειρά του Game of Thrones, House of the Dragon, ενώ αποκάλυψε και την streaming πλατφόρμα του που έρχεται με νέο original περιεχόμενο και πολλά ακόμη σόου και ταινίες.

Εκτός από τα παραπάνω, είναι στα σκαριά και μια τηλεοπτική σειρά του Green Latern και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο HBO Max. Χωρίς να έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες, αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι πως την παραγωγή θα αναλάβει ο Greg Berlanti, ο οποίος μάλιστα θα επιβλέπει και τη νέα σειρά Strange Adventures εμπνευσμένη από τα DC comics.

Ο Berlanti ανακοίνωσε πως και οι δύο σειρές θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει ποτέ από την DC:

Και οι δύο επερχόμενες σειρές (Green Latern, Strange Adventures) που θα έρθουν στο HBO Max, θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που βλέπει κανείς στην τηλεόραση. Μια ανθολογία ιστοριών σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν υπερδυνάμεις και υπόσχομαι πως θα είναι το καλύτερο σόου της DC που έγινε ποτέ. Θα πάμε στο διάστημα με το Green Latern, αλλά προς το παρόν δε μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα.

Το HBO Max αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του τον Μάϊο του 2020, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα έρθει και στη χώρα μας τότε.

Tags: