The Mandalorian: Μη χάσετε το νέο trailer από τη σειρά-υπερπαραγωγή του Disney Plus

Ο λατρεμένος χαρακτήρας έρχεται στις οθόνες μας
29 Οκτωβρίου 2019 10:57
The Mandalorian: Μη χάσετε το νέο trailer από τη σειρά-υπερπαραγωγή του Disney Plus

Η Disney εκτός από το τελευταίο trailer του Star Wars: The Rise of Skywalker, είχε ακόμη έναν άσσο στο μανίκι της που ακούει στο όνομα The Mandalorian. Μέσα από το επίσημο κανάλι του Star Wars στο YouTube, δημοσιεύτηκε το δεύτερο ολοκαίνουργιο -δίλεπτο- trailer της σειράς. Αυτό μας παρουσιάζει μερικές νέες σκηνές, όμως αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως ακούμε για πρώτη φορά τον Mandalorian να μιλάει. Ωστόσο, δε λείπουν και οι έντονες σκηνές δράσης.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jon Favreau, ο οποίος έχει δουλέψει και στα Iron Man και The Lion King. Ακριβείς λεπτομέρειες για την πλοκή της κρατόνται κάτω από άκρα μυστικότητα, όμως αξίζει να σημειωθεί πως πολλά μέσα στο εξωτερικό είδαν τα πρώτα 27 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο και έμειναν εντυπωσιασμένοι. Το cast της σειράς απαρτίζουν οι: Pedro Pascal, Carl Weathers, Nick Nolte, Gina Carano, Giancarlo Esposito και Werner Herzog.

Το The Mandalorian αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από το Disney Plus στις 12 Νοεμβρίου. Ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα έρθει η υπηρεσία στη χώρα μας. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.