Το ‘The Feed’ του Amazon μας ρωτάει αν όντως θα θέλαμε να μπούμε στο μυαλό του άλλου (BINTEO)

Και να δούμε τον κόσμο κυριολεκτικά μέσα από τα μάτια του
23 Οκτωβρίου 2019 11:16
Το ‘The Feed’ του Amazon μας ρωτάει αν όντως θα θέλαμε να μπούμε στο μυαλό του άλλου (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο βρετανικό sci-fi δράμα The Feed το οποίο αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο δυστοπικό μυθιστόρημα του Nick Clark Windo, με πρωταγωνιστές τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα, David Thewlis (Fargo, Harry Potter franchise, Wonder Woman), την Michelle Fairley (Game of Thrones, Philomena, Suits), και τον Guy Burnet (Counterpart).

Η πλοκή εκτυλίσσεται στο Λονδίνο στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, με σημείο αναφοράς την οικογένεια του ‘Lawrence Hatfield’ (Thewlis), ενός ειδικού ο οποίος εφηύρε το ‘The Feed’, ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα προηγμένης τεχνολογίας που δίνει την δυνατότητα στον καθέναν να είναι «παρών» σε σημαντικές στιγμές της ζωής των αγαπημένων του ακόμη και αν ο ίδιος δεν είναι εκεί φυσική παρουσία. Το ρηξικέλευθο αυτό επίτευγμα εξασφαλίζει μία όσο το δυνατόν πιο ζωντανή εξ’ αποστάσεως αλληλεπίδραση, που περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών, συναισθημάτων και αναμνήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Εντούτοις, ο ‘Tom’ (Burnet), γιος του παραπάνω επιστήμονα αρνείται να εντάξει στην καθημερινότητά του μία τέτοια ανακάλυψη, θεωρώντας την κάθε άλλο παρά αθώα, κάτι που συμμερίζεται και η σύζυγός του, ‘Kate’ (Nina Toussaint-White). Μέσα σε λίγο διάστημα, ωστόσο οι φόβοι του θα βγουν αληθινοί μιας και μία σειρά από περίεργα και βίαια περιστατικά αρχίζει να συμβαίνει σε διάφορους χρήστες, με το νεαρό ζευγάρι να βρίσκεται ξαφνικά στη μέση μίας κρίσης άνευ προηγουμένου.

Παίζουν επίσης οι: Jeremy Neumark Jones (One of Us), Claire-Hope Ashitey (Children of Men), Osy Ikhile (Black Mirror), Shaquille Ali-Yebuah (Save Me), Chris Reilly (Everest), και η Jing Lusi (Crazy Rich Asians).

Ως δημιουργοί λειτουργούν εν προκειμένω οι: Michael Clarkson, Rachel De-Lahay, Tom Moran, και η Channing Powell, με τους Carl Tibbetts, Tinge Krishnan, Misha Manson-Smith, Jill Robertson, και τον Colin Teague να έχουν επιμεληθεί την σκηνοθεσία των δέκα επεισοδίων του σόου.

Το The Feed έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 22 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: