The Crown Season 3: Η οσκαρική Olivia Colman μπαίνει ξανά σε βασιλικά παπούτσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μετά το ‘The Favourite’ του Γιώργου Λάνθιμου ερμηνεύει πάλι μία γαλαζοαίματη
22 Οκτωβρίου 2019 15:02
The Crown Season 3: Η οσκαρική Olivia Colman μπαίνει ξανά σε βασιλικά παπούτσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 3ο κύκλο του βραβευμένου ιστορικού δράματος The Crown του δημιουργού Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon), όπου η βραβευμένη με Χρυσό Αγαλματίδιο, Olivia Colman (The Favourite) θα υποδυθεί για ακόμη μία φορά την βασίλισσα, και συγκεκριμένα την Ελισάβετ II την περίοδο 1964-1972.

Εδώ, θα παρακολουθήσουμε την παραπάνω φιγούρα σε μία πιο ώριμη φάση της ζωής της, να αντιμετωπίζει καινούργιες προκλήσεις μετά από 25 χρόνια βασιλείας. Ειδικότερα, βλέποντας το πολιτικό τοπίο στη Βρετανία να αλλάζει άρδην και τις κοινωνικές πιέσεις να εντείνονται, μπαίνει σε μία πιο κρίσιμη καμπή ενώ εξακολουθεί να ψάχνει να βρει ισορροπίες ανάμεσα στα μοναρχικά της καθήκοντα και στις σχέσεις με την οικογένειά της.

Στο φρέσκο αυτό κεφάλαιο το cast εμπλουτίζεται με τους: Tobias Menzies, Josh O’Connor, Erin Doherty, καθώς επίσης με την Gillian Anderson που θα ενσαρκώσει την Margaret Thatcher, και με την Emerald Fennell που θα μας συστηθεί ως η Camilla Parker Bowles.

Στην καρέκλα της σκηνοθεσία κάθεται ο Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) και ο Andy Harries (The Queen) επωμίζεται καθήκοντα παραγωγού.

Η 3η σεζόν του The Crown καταφτάνει στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: