Into the Dark: Pilgrim | H φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών θα γιορταστεί μέσα στον τρόμο (BINTEO)

Και μία οικογένεια θα βρεθεί στη μέση μίας βίαιης αναβίωσης αυτής της παράδοσης
21 Οκτωβρίου 2019 18:39
Into the Dark: Pilgrim | H φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών θα γιορταστεί μέσα στον τρόμο (BINTEO)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την horror σειρά Into the Dark του Hulu, η οποία αυτόν τον Νοέμβριο θα γιορτάσει με μακάβρια ανατριχιαστικό τρόπο την Ημέρα των Ευχαριστιών, μέσα από το επεισόδιο Pilgrim, με πρωταγωνιστές τους Antonio Raul Corbo, Peter Giles, και την Elyse Levesque.

Η ανθολογία αυτή της Blumhouse Television αποτελείται από δώδεκα επεισόδια με το εκάστοτε να δίνει βαρύτητα και σε μία συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με τον μήνα που προβάλλεται το καθένα.

Επομένως, φέτος τον Νοέμβριο, θα δούμε έναν αλλιώτικο και σίγουρα πιο σκοτεινό εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών και της εγκατάστασης των πρώτων αποίκων της Αμερικής. Η ‘Ms. Anna Barker’ σε μία απόπειρά της να θυμίσει με πιο παραστατικό τρόπο την ιδέα της αλληλεγγύης και της προσφοράς, προσκαλεί κάποιους ηθοποιούς ώστε να αποδώσουν όσο πιο ζωντανά γίνεται ένα σχετικό παλιό έθιμο. Όμως, όταν οι ηθοποιοί αρνούνται να εγκαταλείψουν τον ρόλο τους, η φαμίλια των ‘Barker’ θα ζήσει μια νύχτα-εφιάλτη!

Την δράση του καινούργιου αυτού επεισοδίου ενορχηστρώνει ο σεναριογράφος των ταινιών Feast και Saw, και σκηνοθέτης της τριλογίας The Collector, Marcus Dunstan. Τους διαλόγους επιμελήθηκαν εδώ οι Patrick Melton και Noah Feinberg.

Το Into the Dark: Pilgrim καταφτάνει στο Hulu την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: