Maniac Cop: Ο Nicolas Winding-Refn ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά για το HBO

Μετά το "Too Old To Die Young" στο Amazon Prime Video
13 Οκτωβρίου 2019 12:59
Maniac Cop: Ο Nicolas Winding-Refn ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά για το HBO

Στην τηλεόραση θα παραμείνει ο Nicolas Winding-Refn μετά και το Too Old To Die Young που κυκλοφόρησε στο Amazon Prime Video μέσα στο 2019. Ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης ανακοίνωσε την επόμενη δουλειά του, μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην cult ταινία Maniac Cop για λογαριασμό του HBO

Η ταινία αυτή κυκλοφόρησε το 1988 ως μια horror/slasher ταινία με πρωταγωνιστές τους Robert Z'Dar, Tom Atkins και Bruce Campbell. Το σενάριο ακολουθεί έναν αστυνομικό που αναστένεται με έναν και μοναδικό σκοπό, να εκδικηθεί όλους όσους τον αδίκησαν, την ώρα που οι πρώην συνεργάτες του τον καταζητούν.

Στην τηλεοπτική σειρά του Maniac Cop όμως τα γεγονότα θα ξετυλιχτούν μέσα από ένα καλειδοσκόπιο χαρακτήρων, από έναν αστυνομικό μέχρι τον εγκληματία. Θα είναι επίσης, μια ανόθετυη και γεμάτη δράση οδύσσεια με horror στοιχεία, που δεδομένου και του τωωρινού status quo θα σχολιάζει έντονα την πολιτισμική παρακμή.

Στην Γαλλία η σειρά θα διανεμηθεί από την Canal Plus. Ο σκηνοθέτης των Drive και Neon Demon θα εκτελεί χρέη showrunner, ενώ θα αναλάβει τη σκηνοθεσία των επεισοδίων μαζί με τον John Hyams.