Στο ‘The Birch’ του Facebook Watch ένα τρομακτικό τέρας περιπλανιέται σ' ένα δάσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μία νεαρή αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθειά του
11 Οκτωβρίου 2019 16:21
Στο ‘The Birch’ του Facebook Watch ένα τρομακτικό τέρας περιπλανιέται σ' ένα δάσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror σόου The Birch του Facebook Watch, με πρωταγωνιστές τους Dempsey Bryk, Xaria Dotson, και τον Tommy Hestmark.

Το εν λόγω project θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα πέντε επεισόδια, και αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο πρωτότυπο φιλμ μικρού μήκους που σήμερα ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια προβολών ενώ έχει διακριθεί με το βραβείο Webby Award.

Η όλη πλοκή εστιάζει στην μυστηριώδη σύνδεση που αναπτύσσεται ανάμεσα στο τέρας “The Birch” που κατοικεί σε ένα δάσος, και σε ένα καλόκαρδο κορίτσι που επικαλείται το όνομά του μόλις έρθει αντιμέτωπη με μία τεράστια αντιξοότητα. Το απόκοσμο πλάσμα πράγματι σπεύδει σε αυτήν την έφηβη για να την βοηθήσει, μία πράξη όμως που θα την δεσμεύσει αιώνια απέναντι του.

Πίσω από την παραγωγή του εγχειρήματος αυτού βρίσκεται το Facebook Watch και το ψηφιακό δίκτυο Crypt TV το οποίο ιδρύθηκε το 2015 και επενδύει σε δουλειές που αφορούν το συγκεκριμένο είδος τρόμου, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές του Jack Davis και του σκηνοθέτη Eli Roth που συντονίζουν την δημιουργία ανάλογων τέτοιων θεαμάτων. Οι Jack Davis, Kate Krantz, και ο Darren Brandl λειτουργούν εδώ ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το The Birch αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Facebook Watch στις 11 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: