Snowpiercer: Μία νέα εποχή παγετώνων ξημέρωσε και η Γη ερήμωσε απ’ άκρη σ’ άκρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα να έχει καταφύγει σ’ ένα τρένο-κιβωτό
09 Οκτωβρίου 2019 11:18
Snowpiercer: Μία νέα εποχή παγετώνων ξημέρωσε και η Γη ερήμωσε απ’ άκρη σ’ άκρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την επερχόμενη μεταποκαλυπτική τηλεοπτική ανθολογία Snowpiercer του TNT όπου πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), και η Mickey Sumner (Frances Ha, American Made).

Η σειρά αυτήν εμπνέεται από την ομότιτλη κινηματογραφική μεταφορά του Joon-ho Bong (Okja, The Host) η οποία βγήκε το 2013 βασισμένη στο αντίστοιχο γαλλικό μυθιστόρημα Le Transperceneige, έχοντας τότε ως πρωταγωνιστές της τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Πλέον σε μορφή σόου θα μας διηγηθεί τον παραπάνω μύθο μέσα από δέκα επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί ήδη και για 2ο κύκλο.

Μεταφερόμαστε λοιπόν στο πολύ μακρινό μέλλον. Η Γη έχει γίνει ένας παγωμένος πλανήτης, ένας αφιλόξενος τόπος όπου τίποτε δεν φύεται και δεν ευδοκιμεί. Όσοι έχουν επιβιώσει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες το κατάφεραν από την στιγμή που εξασφάλισαν την επιβίβασή τους σε έναν τελευταίας τεχνολογίας συρμό που κινείται χωρίς σταματημό, διότι μονάχα έτσι μπορούν να ελπίζουν ότι θα γλιτώσουν από την παγωνιά. Στο συνεχές αυτό ταξίδι τους σε όλη την υφήλιο, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αναγκάζονται να βρουν νέες ισορροπίες ενώ συνυπάρχουν μεταξύ τους, αφού μία καινούργια τάξη πραγμάτων έχει αναδυθεί.

Παίζουν επιπρόσθετα οι: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Την σκηνοθεσία για το πιλοτικό επεισόδιο επιμελήθηκε ο Scott Derrickson (Doctor Strange) μαζί με τον James Hawes (The Alienist), ενώ τους διαλόγους επεξεργάστηκε ο Graeme Manson (Orphan Black), που επιστρατεύτηκε εν προκειμένω ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Πίσω από τις διαδικασίες παραγωγής του Snowpiercer που έρχεται την άνοιξη του 2020, είναι η Tomorrow Studios και η CJ Entertainment. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: