The Walking Dead: Αναμενόμενα έρχεται η 11η σεζόν αλλά με μία μεγάλη επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Φεύγει η Michonne έρχεται η Maggie
07 Οκτωβρίου 2019 21:27
The Walking Dead: Αναμενόμενα έρχεται η 11η σεζόν αλλά με μία μεγάλη επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο της New York Comic-Con 2019, το AMC διεξήγαγε ένα ειδικό panel για το The Walking Dead, εκεί όπου αναμενόμενα μάθαμε πως θα ανανεωθεί για 11η σεζόν. Η μεγάλη έκπληξη όμως που επιφύλασσε η showrunner Angela Kang και οι εκτελεστικοί παραγωγοί Scott M. Gimple και Robert Kirkman ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. 

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η 10 σεζόν θα είναι η τελευταία για την Michonne της Danai Gurira και πως με κάποιον τρόπο θα ξεγραφτεί από το σενάριο, έτσι ώστε να μην πεθάνει, αλλά να αφήσει την πόρτα ανοιχτή για μια επιστροφή -ίσως στην τριλογία ταινιών του Rick Grimes. Η αποχώρηση της Gurira γίνεται επειδή ετοιμάζει μια νέα σειρά για λογαριασμό του HBO Max την οποία θα ηγηθεί ως showrunner, με τίτλο Americanah και θα πρωταγωνιστεί η Lupita Nyong'o

Στο πάνελ όμως μάθαμε επίσης πως η Lauren Cohan, κοινώς Maggie Rhee, θα επιστρέψει δυναμικά για την Season 11. Η ηθοποιός είχε αποχωρήσει στην 9η σεζόν για χάρη της νέας της σειράς που πρωταγωνιστούσε το Whiskey Cavalier, όμως αυτή κόπηκε πρόωρα από το ABC.

Δεν είχε ρίξει μαύρη πέτρα όμως στο σύμπαν του The Walking Dead και έτσι ο χαρακτήρας της μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή και αυτό θα γίνει προς το τέλος της 10ης σεζόν. 

Η Cohan φρόντισε να κρυφτεί καλά μέσα στο κοινό ντυμένη ως Negan και να ανέβει στη σκηνή σαν fan ζητώντας selfie από το cast. Όταν έβγαλε τη μάσκα και αποκάλυψε ποια προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό της Comic-Con. Δείτε το βίντεο: