Legacies: Στον 2ο κύκλο η ‘Hope Mikaelson’ καλείται να τιμήσει το παρελθόν της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μπαίνει σε μία ακόμη πιο σύνθετη δοκιμασία για χάρη των αγαπημένων της
08 Οκτωβρίου 2019 11:22
Legacies: Στον 2ο κύκλο η ‘Hope Mikaelson’ καλείται να τιμήσει το παρελθόν της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 2ο κύκλο της ανθολογίας φαντασίας Legacies, το spinoff του The Originals και του The Vampire Diaries, με τους Julie Plec και Brett Matthews ως δημιουργούς του να μας παροτρύνουν να γυρίσουμε στο ‘Mystic Falls’ για την συνέχιση της υπερφυσικής αυτής περιπέτειας.

Στο σόου αυτό, του cast ηγείται η Danielle Rose Russell ως η ‘Hope Mikaelson’, η τελευταία διάδοχος της αρχαιότερης και πιο τρομερής φυλής βαμπίρ που υπήρξε ποτέ. Η έφηβη αυτήν θα κάνει αυτόνομα τα δικά της βήματα στον χώρο της μαγείας σε μία προσπάθειά της να εξοικειωθεί με τις δυνάμεις που κληρονόμησε σαν χάρισμα από την γιαγιά της, αλλά και μ’ εκείνες που έχει ως λυκάνθρωπος, από την μητέρας της, ‘Hayley’.

Η κοπέλα πλέον πηγαίνει στο οικοτροφείο “Salvatore”, ένα ιδιαίτερο σχολείο για παιδιά με παρόμοιες τέτοιες ικανότητες. Οι μαθητές του συχνά παραβλέπουν τους κανόνες του διευθυντή τους, ‘Alaric Saltzman’ (Matt Davis) ενώ αγωνίζονται να μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους. Οι φίλοι της ηρωίδας βαδίζουν ο καθένας τους προς την ενηλικίωση, πασχίζοντας να αποδεχτούν το ποιοι είναι στ΄ αλήθεια για να καταφέρουν να κάνουν μία ομαλή μετάβαση στον κόσμο των ανθρώπων. Εντούτοις, αυτό τους το εγχείρημα προϋποθέτει να επιλέξουν το εάν θα συμμαχήσουν με όσους εκπροσωπούν το καλό ή μ’ εκείνους που έχουν ταχθεί με το κακό.

Εμφανίζονται και οι: Kaylee Bryan, Jenny Boyd, Quincy Fouse, Matt Davis, Peyton Alex Smith και ο Aria Shahghasemi.

Την παραγωγή συντονίζουν η Warner Bros. Television, το CBS Television Studios, η My So-Called Television και η Alloy Entertainment.

Η 2η σεζόν του Legacies καταφτάνει στο CW στις 10 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: