Ο Ben Barnes υπέγραψε για την σειρά φαντασίας ‘Shadow and Bone’ του Netflix

Ενώ πέρα από τον σταρ του ‘The Punisher’ το cast εμπλουτίζεται και με άλλες νέες αφίξεις
04 Οκτωβρίου 2019 18:25
Ο Ben Barnes υπέγραψε για την σειρά φαντασίας ‘Shadow and Bone’ του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, το Netflix ανακοίνωσε τις φρέσκιες προσθήκες ηθοποιών για το Shadow and Bone, την τηλεοπτική διασκευή του πρώτου ομώνυμου μυθιστορήματος φαντασίας από την τριλογία Grisha της Αμερικανίδας συγγραφέως Leigh Bardugo, με τον Ben Barnes (Westworld, The Punisher, Chronicles of Narnia) να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Το εν λόγω project θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια και εμπνέεται από το παραπάνω μυθιστόρημα που το 2012 έγινε παγκόσμιο best-seller με την πώληση 2.5 εκατ. αντιτύπων γραμμένων στα αγγλικά, ενώ έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 38 γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο.

H όλη πλοκή εκτυλίσσεται στο βασίλειο ‘Ravka’ όπου μία κοπέλα, η ‘Alina Starkov’ ζει ένα τρομακτικό ταξίδι στην προσπάθειά της να σώσει τον λαό της. Ο τόπος απ’ όπου προέρχεται διαχωρίζεται από ένα σύνορο που καλύπτεται από απόλυτο σκοτάδι, μία απρόσιτη ζώνη όπου κάθε αποκρουστικό και τερατώδες πλάσμα έχει κρυφτεί εκεί και επιτίθεται σε ανθρώπους και των δύο πλευρών. Η ηρωίδα διαπιστώνει τυχαία ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις που είναι τόσο ισχυρές ώστε να πετύχουν την επανένωση των δύο περιοχών. Τότε ξεπροβάλλουν σιγά σιγά αδυσώπητοι εχθροί που επιδιώκουν να φέρουν έναν ολέθριο πόλεμο για επιβάλλουν την τυραννική κυριαρχία τους. Έτσι, η ‘Alina’ την οποία θα ερμηνεύσει η Jessie Mei Li, θα πρέπει να μάθει να διακρίνει τους αληθινούς συμμάχους της και να παλέψει να βγει νικήτρια στην κρίσιμη μάχη που είναι εν όψει.

Ο Ben Barnes θα μας συστηθεί ως ο ‘Στρατηγός Kirigan’ ή αλλιώς ‘Darkling’ που είναι αποφασισμένος να ελευθερώσει το έθνος του από τον αντίπαλό του, ‘Shadow Fold’. Θα εμφανιστούν επίσης οι: Freddy Carter, Archie Renaux, Amita Suman, και ο Kit Young.

Ως δημιουργός αναλαμβάνει ο σεναριογράφος Eric Heisserer, γνωστός για την συμμετοχή του στα φιλμ τρόμου Bird Box (2018) και στο Lights Out (2016) αλλά και στο υποψήφιο για Όσκαρ, sci-fi δράμα Arrival. Μεταξύ άλλων, επωμίζεται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το σόου μαζί με τον Shawn Levy και την εταιρεία του, 21 Laps (Stranger Things)

Ως εξωτερικοί παραγωγοί λειτουργούν επιπλέον η ίδια η Bardugo και ο Lee Toland Krieger ο οποίος θα καθίσει και στην καρέκλα της σκηνοθεσίας.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία που το Shadow and Bone θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.