To reboot του ‘Ghostwriter’ φτάνει στην Apple TV+ με vibes του ‘Night at the Museum’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία νέα παρέα πιτσιρικάδων να είναι έτοιμη για απίθανες περιπέτειες
02 Οκτωβρίου 2019 19:25
To reboot του ‘Ghostwriter’ φτάνει στην Apple TV+ με vibes του ‘Night at the Museum’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Apple TV+ έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το reboot της κλασικής σειράς μυστηρίου Ghostwriter, με σήμα κατατεθέν μία παρέα παιδιών από το Brooklyn που λύνουν διάφορα αλλόκοτα μυστήρια με την βοήθεια ενός φίλου τους από την αντιπέρα όχθη.

Το πρωτότυπο σόου είχε προβληθεί με επιτυχία από το 1992 έως το 1995, με την όλη πλοκή να περιστρέφεται γύρω από ένα βιβλίο το οποίο είναι συνδεδεμένο με το φάντασμα ενός σκλάβου που δολοφονήθηκε από αυτούς που τον είχαν υποδουλώσει επειδή δίδασκε σε άλλους συμπατριώτες του γραφή και ανάγνωση. Τα παιδιά που ανακαλύπτουν το περίεργο αυτό αντικείμενο με τον ανέλπιστο σύμμαχό τους, ξεχύνονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να εξιχνιάσουν σκοτεινές υποθέσεις.

Πλέον, η μοντέρνα εκδοχή του μύθου θα έχει ως ορόσημο ένα στοιχειωμένο βιβλιοπωλείο μέσα από το οποίο ζωντανεύει στην γειτονιά τους κάθε λογής χαρακτήρας της λογοτεχνίας, και η νεαρή κομπανία θα πρέπει να συνεργαστεί με τον ‘Ghostwriter’ για να επαναφέρουν τους ήρωες αυτούς στις σελίδες των ιστοριών όπου ανήκουν, στοιχείο που θυμίζει λιγάκι και κάτι από το Night at the Museum και ίσως και το Inkheart!

Το κύριο cast απαρτίζεται από τους: Amadi Chapata, Justin Sanchez, Isaac Arellanes, και την Hannah Levinson.

Το Ghostwriter αναμένεται να κάνει ποδαρικό στην Apple TV+ την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: