Στο ‘Watchmen’ μία σκοτεινή εποχή ανατέλλει για τους ήρωες (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κάποιοι θα χρειαστεί να αντισταθούν σε αυτήν
25 Σεπτεμβρίου 2019 12:56
Στο ‘Watchmen’ μία σκοτεινή εποχή ανατέλλει για τους ήρωες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο υπερηρωικό δράμα Watchmen του HBO, για το οποίο καθήκοντα δημιουργού ανέλαβε ο Damon Lindelof (Lost), διασκευάζοντας την comic ανθολογία των Alan Moore και Dave Gibbons.

Η δράση της σειράς εκτυλίσσεται σε μία δυσοίωνα φουτουριστική εκδοχή του μέλλοντος της ανθρωπότητας, όπου άτομα με υπερδυνάμεις καταδιώκονται ως κακούργοι. Στην τάξη πραγμάτων που έχει αναδυθεί πια, μία νέα, δυσβάσταχτη μορφή τυραννίας επικρατεί. Το έναυσμα για να ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχό της η κατάσταση δίνει μία μυστηριώδης δολοφονία. Το συμβάν αυτό γρήγορα εξελίσσεται σε μία συνομωσία που θα συνταράξει ολόκληρο τον πλανήτη κλονίζοντας ακόμη περισσότερο την λιγοστή πίστη στους ήρωες που υπήρχαν κάποτε.

Όσον αφορά το cast θα δούμε ηθοποιούς όπως είναι: ο βραβευμένος με Όσκαρ, Jeremy Irons ως ο ‘Ozymandias’, αλλά και οι: Regina King (The Leftovers), Don Johnson (Django Unchained), Louis Gossett Jr. (Hap and Leonard), Tim Blake Nelson (Colossal), Adelaide Clemens (Rectify), Andrew Howard (Bates Motel), Frances Fisher (Masters of Sex), Jacob Ming-Trent (White Famous), Yahya Abdul-Mateen II (The Handmaid’s Tale), Sara Vickers (The Crown), Tom Mison (Sleepy Hollow), Jean Smart (Fargo), και ο James Wolk (Zoo, Tell Me a Story).

Την παραγωγή του project εποπτεύουν η White Rabbit και η Warner Bros. Television.

To Watchmen αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ στις 20 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: