Black Lightning: Στην 3η σεζόν ο Cress Williams είναι σε πλήρη επιφυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μαζί με τους δικούς του αντιμετωπίζουν μία πρωτοφανή κρίση
25 Σεπτεμβρίου 2019 12:39
Black Lightning: Στην 3η σεζόν ο Cress Williams  είναι σε πλήρη επιφυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

To CW έθεσε στην δημοσιότητα επίσημο trailer για την επερχόμενη 3η σεζόν του action σόου Black Lightning όπου την τιμητική του έχει ο ομώνυμος ήρωας της DC Comics, ‘Black Lightning’ ή αλλιώς ‘Jefferson Pierce’, με τον Cress Williams να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Πλέον, ο ‘Jefferson Pierce’ (Williams) με όπλο του την ηλεκτρική ενέργεια και μαζί με την υπερηρωική οικογένειά του θα βρεθούν στην δίνη πολύ πιο σοβαρών εξελίξεων. Ένας τρομερός πόλεμος μαίνεται πια ανάμεσα στις διεφθαρμένες συμμορίες στο ‘Freeland’ που ευθύνονται για την μετάλλαξη απλών πολιτών σε επικίνδυνα όντα, και στην πολιτική ηγεσία της ‘Markovia’, που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει προς όφελός της τα πλάσματα αυτά. Και ο ‘Black Lightning’ με τους συντρόφους του θα πρέπει να δράσουν αποτελεσματικά πριν να είναι πολύ αργά.

Το cast του τηλεοπτικού αυτού project  συμπληρώνουν οι: Nafessa Williams, China Anne McClain, Christine Adams, James Remar, Jordan Calloway, Damon Gupton, και ο Marvin “Krondon” Jones III.

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Mara Brock Akil και Salim Akil. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι: Berlanti Productions, Akil Productions, Warner Bros. Television, και η DC Entertainment.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New season! New look! #getlit #blacklightning October 7th

A post shared by Cress Williams (@cress_williams) on Sep 19, 2019 at 1:40pm PDT

Ο 3ος κύκλος του Black Lightning έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις 7 Οκτωβρίου του 2019 στο CW.Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: