Το ‘Creepshow’ του Shudder υπόσχεται να μας παρασύρει με κύματα ανατριχίλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Greg Nicotero χρησιμοποιεί γενναίες δόσεις τρόμου γι’ αυτό
23 Σεπτεμβρίου 2019 21:03
Το ‘Creepshow’ του Shudder υπόσχεται να μας παρασύρει με κύματα ανατριχίλας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Shudder έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική ανθολογία τρόμου Creepshow του παραγωγού ειδικών εφέ της Legendary και δημιουργού Greg Nicotero.

Το remake της δημοφιλούς σειράς Ιστορίες από την Κρύπτη η οποία έτρεξε επιτυχώς από το 1989 μέχρι το 1996, υπόσχεται να μας χαρίσει νέους εφιάλτες!

Ορισμένα από τα γυρίσματα του σόου συντελέστηκαν στην Atlanta, με μία δυνατή δημιουργική ομάδα σεναριογράφων να δίνουν τα χέρια για μία υποβλητική horror μυθοπλασία που φέρει και κάτι από το σκοτεινό σύμπαν των βιβλίων του Stephen King.

Κάποια από τα αυτοτελή επεισόδια που θα προβληθούν είναι τα: “Survivor Type”, “Silvery Waters of Lake Champlain”, “House of the Head”, “The Companion”, “The Man in the Suitcase”, “All Hallows Eve”, “Night of the Paw”, και “Bad Wolf Down”.

Στην περίπτωση αυτήν δραστηριοποιήθηκε ένα πολύ φιλόδοξο γκρουπ σκηνοθετών, μεταξύ των οποίων οι: Joe Hill (NOS4A2), Josh Malerman (Bird Box), Joe Lansdale (The Bottoms), Christopher Buehlman (The Lesser Dead), Bruce Jones (The Hitchhiker), John Esposito (The Walking Dead: Webisodes), και ο Rob Schrab (Monster House).

Πίσω από την χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος βρίσκονται οι: The Cartel, Monster Agency Productions, Taurus Entertainment, και η Striker Entertainment.

Το Creepshow έχει οριστεί να αφιχθεί στο Shudder στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: