The Crown: Νέο trailer για την 3η σεζόν με την Ελισάβετ της Olivia Colman

Νοέμβριος με βασιλική σφραγίδα στο Netflix
21 Σεπτεμβρίου 2019 11:41
The Crown: Νέο trailer για την 3η σεζόν με την Ελισάβετ της Olivia Colman

Με την πρεμιέρα του να κοντεύει, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer για την 3η σεζόν του The Crown, η οποία έρχεται ριζικά ανανεωμένη, τόσο χρονολογικά όσο και από τα πρόσωπα που θα δούμε. Στο trailer η Olivia Colman ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β' ετοιμάζεται να διαλέξει το νέο της πορτραίτο και δείχνει την μετάβαση από τη νεαρή βερσιόν της Claire Foy στην ωριμότερη. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε μια εντελώς διαφορετική, πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη Βασίλισσα Ελισάβετ στη νέα σεζόν μιας και το ολοένα εναλασσόμενο σκηνικό της δεκαετίας του '60 και του '70 με τον Ψυχρό Πόλεμο, την απελευθέρωση και τη διαστημική εποχή, θα την αναγκάσει να προσαρμοστεί σε δύσκολες καταστάσεις. 

Μαζί της θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Helena Bonham Carter ως Πριγκίπισα Μαργαρίτα, Tobias Menzies ως Δούκας του Εδιμβούργου, Josh O’Connor ως Πρίγκιπας Κάρολος, Erin Doherty ως Πριγκίπισσα Άννα, Ben Daniels ως Λόρδος Snowdon, Jason Watkins ως Πρωθυπουργός Χάρολντ Γουίλσον και ο Charles Dance ως Λόρδος Mountbatten. 

To The Crown Season 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.