Στο ‘Raising Dion’ του Netflix ένα υπεράνθρωπο παιδί-θαύμα ανακαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Michael B. Jordan θυσιάζεται για να το προστατέψει από τρίτους
20 Σεπτεμβρίου 2019 11:08
Στο ‘Raising Dion’ του Netflix ένα υπεράνθρωπο παιδί-θαύμα ανακαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο υπερηρωικό δράμα επιστημονικής φαντασίας Raising Dion, που αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο comic του Dennis Liu, με πρωταγωνιστές τον Michael B. Jordan (Black Panther, Creed movies), Alisha Wainwright και τον πρωτοεμφανιζόμενο μικρούλη Ja'Siah Young.

Ο ίδιος ο Dennis Liu και η σεναριογράφος Carol Barbee επωμίζονται εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού, με τον Michael B. Jordan να λειτουργεί παράλληλα και ως εξωτερικός παραγωγός.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία νέα γυναίκα εν ονόματι ‘Nicole Reese’(Wainwright), η οποία έπειτα από την απώλεια του συζύγου της, ‘Mark’ (B. Jordan) καλείται μόνη της πια να αναλάβει την ανατροφή του γιου τους, ‘Dion’ (Young). Η ηρωίδα όμως ανακαλύπτει κάποτε πως το αγοράκι της διαθέτει υπερφυσικές δεξιότητες από τηλεκίνηση, δημιουργία ισχυρών καταιγίδων μέχρι και το να διαμορφώνει με το μυαλό του ένα πιστό αντίγραφο-ολόγραμμα του γαλαξία μας και άλλα ακόμη απίστευτα πράγματα! Το ζήτημα είναι ότι τα χαρίσματά του πρέπει να κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό από την μητέρα και τον οικογενειακό τους φίλο, ‘Pat’ (Jason Ritter) που ήταν κολλητός με τον πατέρα του πιτσιρικά και εργάζονταν στο ίδιο απόρρητο ερευνητικό πρόγραμμα. Αλλά μία ομάδα μυστικών κυβερνητικών πρακτόρων θα θελήσουν να μάθουν τί συμβαίνει και να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους τις υπερδυνάμεις του εν λόγω παιδιού.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Jazmyn Simon, Sammi Haney, Gavin Munn, Donald Paul, J Harrison Ghee και η Moriah Brown.      

     

Το Raising Dion αναμένεται να κάνει ποδαρικό στην streaming πλατφόρμα του Netflix στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: