Legacies: Η κληρονομιά του “The Originals” επιστρέφει στο CW με 2ο κύκλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η ‘Hope Mikaelson’ πρέπει να ξεπεράσει μία δυσκολότερη πρόκληση
19 Σεπτεμβρίου 2019 07:45
Legacies: Η κληρονομιά του “The Originals” επιστρέφει στο CW με 2ο κύκλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για την 2η σεζόν του σόου φαντασίας Legacies, το spinoff του The Originals και του The Vampire Diaries για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Julie Plec και Brett Matthews καλώντας μας πίσω στο ‘Mystic Falls’ για μία δυναμική συνέχεια με γενναίες δόσεις περιπέτειας και υπερφυσικού στοιχείου.

Εν προκειμένω, την τιμητική της έχει η ‘Hope Mikaelson’ (Danielle Rose Russell), δηλαδή η απόγονος της αρχαιότερης και πιο δυνατής φυλής βαμπίρ. Η έφηβη αυτήν επιχειρεί να πραγματοποιήσει πιο αυτόνομα την δική της πορεία στο σύμπαν της μαγείας σε μία απόπειρα να μάθει να χειρίζεται το σύνολο των χαρισμάτων που της κληροδότησε η γιαγιά της, αλλά και των εξαιρετικών δυνατοτήτων της ως λυκάνθρωπος, κάτι που έχει από την μητέρας της, ‘Hayley’.

Η νεαρή τώρα πια φοιτά στο οικοτροφείο “Salvatore”, ένα ιδιαίτερο μορφωτικό ίδρυμα για παιδιά με υπερδυνάμεις το οποίο είδαμε τόσο μέσω του The Vampire Diaries όσο και του The Originals. Οι μαθητές του εν λόγω σχολείου πολλές φορές αψηφούν τους κανόνες του διευθυντή τους, ‘Alaric Saltzman’ (Matt Davis) ενώ παλεύουν να ανακαλύψουν ποιοι είναι στ’ αλήθεια.

Η παρέα της ηρωίδας κάνει το ταξίδι της προς την ενηλικίωση, προσπαθώντας να αποδεχτούν τον εαυτό τους με τις δεξιότητες τους για να μπορέσουν να ενταχθούν ομαλά στον κόσμο των ανθρώπων. Όμως είναι αναγκαίο να πάρουν και μία κρίσιμη απόφαση για το εάν θα ταχθούν υπέρ του καλού ή του κακού.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Kaylee Bryan, Jenny Boyd, Quincy Fouse, Matt Davis, Peyton Alex Smith και ο Aria Shahghasemi.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Warner Bros. Television, το CBS Television Studios, η My So-Called Television και η Alloy Entertainment.

Το 2ο κεφάλαιο του Legacies ανοίγει στο CW στις 10 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: