Το Auckland επιλέγεται επίσημα από το Amazon ως βάση του ‘The Lord of the Rings’

Αν έχετε αφήσει την καρδιά σας στη ‘Μέση Γη’ της Νέας Ζηλανδίας, αγαλλιάσθε!
18 Σεπτεμβρίου 2019 12:30
Το Auckland επιλέγεται επίσημα από το Amazon ως βάση του ‘The Lord of the Rings’

To Amazon Studios έδωσε το πράσινο φως ούτως ώστε τα γυρίσματα του επερχόμενου σόου φαντασίας The Lord of the Rings να λάβουν χώρα στο Auckland, με κάτι τέτοιο να επαναφέρει ως φόντο για την Μέση Γη τα μαγευτικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας έτσι όπως τα γνωρίσαμε στην κινηματογραφική Τριλογία του Peter Jackson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are going on an adventure! 🇳🇿 #LOTRonPrime

A post shared by The Lord of the Rings on Prime (@lotronprime) on Sep 17, 2019 at 2:46pm PDT

Το παραπάνω νέο επιβεβαιώνεται και μέσα από πρόσφατο δημοσίευμα της κυριακάτικης Herald, δίνοντας τελικά βάση στις μέχρι πρότινος φήμες ότι ήδη από φέτος τον Ιούνιο κυρίως αυτά τα μέρη είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον των συντελεστών της τηλεοπτικής αυτής υπερπαραγωγής, η οποία μπορεί να επεκταθεί χρονικά σε βάθος έως και πέντε χρόνων.

Ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής της περιοχής, Phil Goff, σύμφωνα και σχετική αναφορά του NZ Herald καλώς όρισε και επίσημα την εξέλιξη αυτή, κάνοντας λόγο για τα οφέλη που προκύπτουν όσον αφορά την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και του τουρισμού εκεί: «Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία για το Auckland! Είναι ένας υπέροχος τόπος για να κάνει κάποιος ταινίες και σόου, και η νέα σειρά του Amazon συνιστά μία ακόμη ευκαιρία να αναδειχθούν παγκοσμίως οι δυνατότητές μας σε αυτή την βιομηχανία… Ήδη έχουμε εδώ μία δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία του θεάματος και το να αποτελούμε την κύρια έδρα των διαδικασιών παραγωγής για το καινούργιο project του Amazon ανεβάζει το όλο πράγμα σε άλλο επίπεδο!».

Να τονίσουμε ξανά ότι έχουν υπογράψει ο Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, Penny Dreadful, The Orphanage) ως ο βασικός σκηνοθέτης, οι JD Payne και Patrick McKay ως οι σεναριογράφοι αλλά και ο συνάδελφός τους, Bryan Cogman (Game of Thrones). Μέχρι στιγμής όσον αφορά ατο cast έχουν επιστρατευτεί η  Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock, The Cry) και ο Will Poulter (Midsommar, Black Mirror: Bandersnatch, Detroit).

Την χρηματοδότηση για το The Lord of the Rings ανέλαβαν το Amazon Studios, η Tolkien Estate and Trust, η HarperCollins, και η New Line Cinema, με πιθανότερο χρονικό σημείο προβολής του να είναι κάπου μέσα στο 2021.