Στο trailer του Daybreak μια ζόμπι Αποκάλυψη συναντά το..."Ferris Bueller"

Κυριολεκτικά μιας και πρωταγωνιστεί ο Matthew Broderick
16 Σεπτεμβρίου 2019 20:04
Στο trailer του Daybreak μια ζόμπι Αποκάλυψη συναντά το..."Ferris Bueller"

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το επίσημο trailer για τη νέα post-apocalyptic σειρά με τίτλο Daybreak, η οποία αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά comic του Brian Ralph, με δημιουργούς τους Brad Peyton και Aron Eli Coleite.

Εν προκειμένω, σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τους Matthew Broderick (Manchester by the Sea, The Producers), Colin Ford (Supernatural, We Bought a Zoo), Austin Crute, Sophie Simnett, και την Alyvia Alyn Lind.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘Josh Wheeler’(Ford), έναν ιδιόρρυθμο 17χρονο μαθητή λυκείου ο οποίος αναζητά την χαμένη φιλενάδα του, ‘Sam’ (Simnett) στο Glendale, της Καλιφόρνια στην επαύριο του Αρμαγεδδώνα που έχει συντελεστεί. Συγκροτεί λοιπόν, γύρω του μία ομάδα από άλλους συνομηλίκους του, συμπεριλαμβανομένης της ‘Angelica’ (Alyn Lind), μίας δωδεκάχρονης που της αρέσει ιδιαίτερα η φωτιά, και τον πρώην νταή του σχολείου του, ‘Wesley’ (Crute) που πλέον έχει γίνει ένας ειρηνιστής- σαμουράι.

Τώρα πια καλούνται να μείνουν ζωντανοί σε έναν κόσμο ο οποίος κατακλύζεται από ανεξέλεγκτες αλά Mad Max συμμορίες (όπως λ.χ. αδίστακτες μαζορέτες που έχουν μετατραπεί σε Αμαζόνες πολεμίστριες), και αιμοδιψή ζόμπι που ονομάζονται ‘Ghoulies’! Οι έφηβοι αυτοί έχουν πια να αντιμετωπίσουν αλλόκοτα πλάσματα και σουρεάλ καταστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και την πλάκα του το όλο πράγμα!

Το Daybreak καταφτάνει στο Netflix στις 24 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: