Game of Thrones: Νέα prequel σειρά με τους Targaryen, μάλλον, στον ορίζοντα

Θα δούμε την αρχή του τέλους του μεγάλου Οίκου
13 Σεπτεμβρίου 2019 19:55
Game of Thrones: Νέα prequel σειρά με τους Targaryen, μάλλον, στον ορίζοντα

Κρατηθείτε fans του Game of Thrones γιατί το franchise μπορεί έκανε ένα στραβοπάτημα με την αμφιλεγόμενη τελευταία σεζόν του, όμως ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά. Εκτός από το "Bloodmoon", την prequel σειρά που θα εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν στην εποχή των Ηρώων εκεί όπου δεν υπάρχαν δράκοι, εκτός απροόπτου αναμένεται μια ακόμη σειρά. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, το HBO είναι πολύ κοντά στο να παραγγείλει τον πιλότο ενός ακόμη prequel σόου, με τον George R.R. Martin και τον συνδημιουργό του Colony, Ryan Condal σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. 

Λέγεται ότι το σόου θα επικεντρώνεται στην πτώση του Οίκου των Targaryen και σχεδόν 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. To project βασίζεται, σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε στο βιβλίο Fire & Blood του Martin και αναπτύσσεται από το HBO από τον περασμένο χειμώνα. 

Μάλιστα, ο ρεπορτέρ του Deadline κάνει λόγο πως δεν πρόκεται για ένα έκτο καινούργιο spinoff, αλλά για κάτι εντελώς φρέσκο πάνω στην ιδέα που είχε προτείνει ο Bryan Cogman σε ένα από τα πέντε prequel σενάρια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. 

Εντελώς συμπτωματικά, ο Martin μέσα από το blog του που χρησιμοποιεί συχνά για ανακοινώσεις και teasers, είχε υπαινιχθεί την ύπαρξη αυτού του project λέγοντας:

"Δύο ακόμη σόου παραμένουν στο στάδιο του σεναρίου αλλά κοντεύουν να ολοκληρωθούν. Περί τίνος πρόκειται; δεν μπορώ να σας πω. Ίσως κάποιοι από εσάς να τσιμπήσετε ένα αντίτυπο του Fire & Blood και να κάνετε τις δικές σας θεωρίες."

Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, να δούμε εάν η σειρά του "Fire & Blood" θα πάρει το πράσινο φως από το HBO και θα γνωρίσουμε στην μικρή οθόνη την εποχή όπου οι Δράκοι ήταν οι κυρίαρχοι του Westeros.