Το trailer του ‘Into the Dark: Uncanny Annie’ μας προετοιμάζει για ένα πολύ σκοτεινό Halloween

Όπου τίποτε δεν μοιάζει με παιχνίδι!
13 Σεπτεμβρίου 2019 17:59
Το trailer του ‘Into the Dark: Uncanny Annie’ μας προετοιμάζει για ένα πολύ σκοτεινό Halloween

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την τηλεοπτική ανθολογία τρόμου Into the Dark του Hulu, η οποία αυτόν τον Οκτώβριο αφιερώνει ένα ανατριχιαστικό επεισόδιο αφιερωμένο στο Halloween, το Uncanny Annie!

Η σειρά αυτή της Blumhouse Television αναπτύσσεται μέσα από δώδεκα επεισόδια με το εκάστοτε να επικεντρώνεται και σε μία συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με τον μήνα που αναμένεται να βγει το καθένα.

Άρα, φέτος τον Οκτώβριο θα παρακολουθήσουμε μία παρέα φοιτητών την βραδιά του Halloween να πέφτουν στην παγίδα ενός αλλόκοτου επιτραπέζιου μέσα από το οποίο  ζωντανεύουν τα πιο φρικτά μυστικά και φόβοι τους, και ο μόνος τρόπος να ξεφύγουν είναι να παίξουν και να βγουν νικητές από διάφορους γύρους-αγώνες επιβίωσης.

Εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Georgie Flores (Famous in Love), Adelaide Kane (The Purge), Paige McGhee (Meg’s First Dance), Jacques Colimon (The Society), Dylan Arnold (Halloween), και ο Evan Bittencourt (Pretty Little Liars: The Perfectionists)

Την σκηνοθετική κλακέτα για το φρέσκο αυτό επεισόδιο κρατάει ο Paul Davis, με σεναριογράφους τους Alan Blake Bachelor και James Bachelor.

Το Into the Dark: Uncanny Annie έχει οριστεί να αφιχθεί στο Hulu στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: